Direktøren gikk etter aviskritikk

HARD MEDFART: Quality Spa & Resort Kragerø fikk hard medfart i en omtale i Dagbladet. Dyrt og dårlig, mener avisas utsendte.  Det førte til at direktør Petter Jørgensen (42) fra Langesund søndag sa opp jobben og gikk på dagen etter to krevende år.

HARD MEDFART: Quality Spa & Resort Kragerø fikk hard medfart i en omtale i Dagbladet. Dyrt og dårlig, mener avisas utsendte. Det førte til at direktør Petter Jørgensen (42) fra Langesund søndag sa opp jobben og gikk på dagen etter to krevende år. Foto:

Av
Artikkelen er over 10 år gammel

Det nye hotellet Quality Spa & Resort Kragerø fikk knusende negativ omtale i Dagbladet. Det førte til at direktør Petter Jørgensen (42) fra Langesund søndag sa opp jobben og gikk på dagen etter to krevende år.

DEL

Les Dagbladets artikkel her

Det har vært flere klager på hotellet i avisspaltene siden åpningen i fjor. Dette har ikke ledelsen klart å bedre særlig på. Nå blir det utskiftninger, selv om de 1000 gjestene som har gitt skriftlig tilbakemelding gir hotellet 5,38 poeng av seks mulige.

- Vi har hatt runder internt, men når slik kritikk får sementert seg, må noen ta ansvar og overlate den videre drift til andre, sier Petter Jørgensen.

KRITISK TIL DET MESTE

Han sier at kritikken med terningkast to i Dagbladet 20. juli var en utløsende faktor for at han valgte å fratre jobben han har hatt siden byggingen av hotellet startet for to år siden.

- Kritikken i Dagbladet er en subjektiv opplevelse fra en gjest, og som jeg ikke trekker i tvil riktigheten av. Det jeg kan legge til er at bedriften og ansatte står for noe langt bedre enn det denne gjesten opplevde.

Også hans kone, Lena Jørgensen, som er salgsleder i Petter Stordalens hotellkjede Choice, har sagt opp sin stilling som en følge av at ektemannen forlater selskapet.

Hele organisasjonen, fra rengjøring, innsjekking, restaurant og betalingsrot, fikk knusende kritikk.

Det har ført til at også hotellsjef Thore Olsen fra Bamble sa opp sin stilling og sluttet mandag.

TAR ET HVILESKJÆR

I to år har Petter Jørgensen pendlet fra Langesund til Kragerø.

- Jeg har ansvaret for driften av Quality Spa & Resort Kragerø og tar ansvaret for den kritikken som er kommet. Nå overtar den øvrige organisasjonen den daglige driften, og det er mange dyktige medarbeidere som driver dette videre.

- Hva gjør du nå?

- Jeg tar en lang ferie og vil underveis vurdere hva jeg skal gjøre videre. Nå skal jeg nyte disse fridagene før jeg bestemmer meg for hvilken jobb jeg velger. Men jeg må si at det frister å finne en jobb som ikke krever deg hele døgnet, slik at jeg kan nyte mer fritid i Langesund. Men om jeg vil trives med det, er jeg mer usikker på, sier han.

Artikkeltags