Solgte mat for 81 millioner

Jublende glad: Bente Egell-Johnsen er jublende glad over å være den største matvarebutikken i Bamble. Hun og hennes stab omsatte for 81.420.000 kroner i 2014.

Jublende glad: Bente Egell-Johnsen er jublende glad over å være den største matvarebutikken i Bamble. Hun og hennes stab omsatte for 81.420.000 kroner i 2014. Foto:

Av
Artikkelen er over 4 år gammel

Rema 1000 på Stathelle omsatte for over 81 millioner i 2014. De er desidert størst på matvarer i Bamble.

DEL

De var meget spent på hvordan en stengt Breviksbru ville slå ut på omsetningen i fjor. Nå har svaret kommet. Det ser i alle fall ikke ut til at det har slått voldsomt negativt ut for Rema 1000 på Stathelle.

– Vi er utrolig godt fornøyd med 2014. Det faktum at vi omsetter for mest i Bamble forteller at vi gjør mye riktig her på Stathelle. Vi har nok merket at stengingen av Breviksbrua har gjort at vi mistet en del kunder fra Brevik og det området. Men når vi likevel øker slik vi har gjort, og omsetter for mest i kommunen, kan vi ikke annet enn å juble og være glade, smiler kjøpmann Bente Egell-Johnsen.

Utvidelsen

Hun er ikke i tvil om at jobben de tok med å utvide butikken på Stathelle har vært sterkt medvirkende til økningen i fjor.

– Vi får utrolig mange tilbakemeldinger fra kunder som sier de syns butikken er så fin. Og uten alle kundene kunne vi jo ikke drevet butikk. Det er på sin plass å takke dem for at de bruker oss, sier kjøpmannen.

Enda bedre

Egell-Johnsen er freidig nok til å røpe allerede nå at 2015 kommer til å bli et enda mye bedre år enn fjoråret.

– Målet for 2015 er å nå 93 millioner i omsetning. Og vi skal runde 100 millioner i 2016. Vi er en motivert gjeng som vil fortsette å utvikle butikken, og jeg er helt sikker på at vi skal nå målene våre, sier hun bestemt.

Best i regionen, igjen

Rema 1000 på Stathelle er ikke bare den største matvarebutikken i Bamble. De er for andre gang på tre år kåret til den beste Rema 1000-butikken i regionen.

Regionen det er snakk om er fra Kragerø til Horten. Rema 1000 på Stathelle blir altså av sine egne karakterisert som den beste butikken i hele dette geografiske området i 2014. Og det samme skjedde i 2012.

– Det er utrolig gøy å få slike bekreftelser på at vi er gode. Den herlige gjengen som står på her i butikken får virkelig bekreftet at det vi holder på med er bra, smiler kjøpmann Bente Egell-Johnsen.

Mange kriterier

Regionen, som heter Vestre Østland, var en del større da Rema 1000 på Stathelle ble kåret til regionens beste butikk i 2012. Da var det butikker fra Kragerø til Asker med. Totalt dreide det seg den gangen om 64 butikker. Nå er grensen for regionen flyttet sørover til Horten, men like fullt er det veldig mange butikker som er med.

Det er også mange ulike kriterier som blir vurdert for å kåre den beste butikken. Kundetilfredshet er et viktig kriterie, der butikken på Stathelle var best. Ansattes tilfredshet og lojalitet mot kjedens filosofi er to andre viktige kriterier. Omsetning er også et viktig kriterie, og som nevnt over omsatte de for over 81 millioner i 2014.

Artikkeltags