Åpnet sin 25. butikk - konkurransen skjerpes

Artikkelen er over 4 år gammel

SKIEN: Torsdag formiddag åpnet Kiwi sin 25. butikk i Telemark. Denne gangen nesten vegg- i vegg med Rema 1000 butikken på Gimsøy.

DEL

Regionsjef Ole Jørgen Kjellberg i Kiwi forteller i en pressemelding at de har jobbet lenge med den nye butikken som er på 800 kvadratmeter.

– Vi begynte å ordne med tomten og byggeplaner for flere år siden, sier Kjellberg.

Butikken åpnet nøyaktig klokken 10.00 torsdag.

Tøff konkurranse

TA har tidligere omtalt at det er tøff konkurranse i grenlandsområdet med priskrig og kamp om å finne de beste beliggenhetene.

– Akkurat nå skjer det mye i Kiwi. I tillegg til å åpne ny filial på Gimsøy, åpnet vi nylig en butikk på Stathelle. Vi jobber også med en rekke nye beliggenheter i Telemark. Neste år åpner vi for eksempel Kiwi i Kjørbekkdalen, sier han videre.

Alle fikk ny jobb

Butikksjef i den nyåpnede butikken er Erik Lund Larsen, som tidligere var sjef ved Kiwi-butikken i Hammondgården i Porsgrunn som ble avviklet for kort tid siden.

– Lokalene i Hammondgården ble for små. Dessuten har vi butikker ved både Behakvartalet og Porselensparken. Vi har derfor god dekning i Porsgrunnsområdet, sier Larsen.

Alle som var ansatt på KIWI i Hammondgården fikk tilbud om jobb i den nye butikken på Gimsøy i Skien. Larsen sier han gleder seg over at samtlige ansatte tok utfordringene om å bli med videre.

Artikkeltags