«Jeg hadde egentlig tenkt til å vente med å fortelle dere dette til bloggen fyller år senere denne uken, men ettersom jeg – med min tomme graviditetshjerne – likevel klarte å plapre i vei om kjønnet da jeg skrev innlegget om svangerskapsoppdateringen på søndag, kan jeg like gjerne fortelle det nå: vi skal få EN JENTE til! Nelia skal få en lillesøster», skriver en av landets største bloggere.

Caroline og ektemannen Lars Kristian Eriksen ble foreldre for første gang til Nelia i november 2013.

Nå kommer det altså nok en jente til familien. Caroline har termin i begynnelsen av september, skriver Nettavisen.

Fotballfrue skrev «feil» i bloggen

Årsaken til at hun nå avslører kjønnet på barnet, er fordi hun ved en glipp skrev «hun» i et blogginnlegg søndag. Dette fikk ivrige følgere med seg, før hun rakk å endre det. Blant andre TV 2 omtalte den såkalte skrivefeilen.

«Jeg pleier jo alltid å lese korrektur på innleggene mine, men denne dagen rakk jeg ikke. Vi skulle på kino, hadde utrolig dårlig tid og mamma ringte meg bare sekunder før vi gikk inn i kinosalen, og spurte om det var meningen at jeg hadde avslørt kjønnet på bitte lille. Takk og lov for mødre som følger med ;-) Men da hadde jo allerede innlegget ligget i en halvtime og media hadde visst blitt tipset av dere allerede», skriver den tidligere Fotballfrua.

I 2014 gikk hun bort fra det kjente bloggnavnet «Fotballfrue», og blogger nå under CarolineBergEriksen. Hun har blogget siden 2009, og skriver om alt fra trening, kosthold, familieliv og modelloppdrag.

Ekteparet Eriksen valgte også å bruke bloggen da de fortalte den gode nyheten om graviditeten. I april publiserte de en video, Draw our love story, hvor de innrømmet at Nelia skal få et søsken.

- Ja, det stemmer. Jeg er gravid, og den 4.september skal tre bli til fire! sier Caroline i videoen.