Ny stor kjede åpner varehus i Skien

NY BUTIKK: Mot slutten av februar åpner det nye varehuset på Kjørbekk i Skien. Butikken får et salgsareal på 1000 kvadratmeter og vil gi jobb til ni personer.

NY BUTIKK: Mot slutten av februar åpner det nye varehuset på Kjørbekk i Skien. Butikken får et salgsareal på 1000 kvadratmeter og vil gi jobb til ni personer.

Artikkelen er over 2 år gammel

SKIEN: Kjeden etablerer nye butikker i rekordtempo. Snart åpner den et nytt varehus på Kjørbekk i Skien.

DEL

Elektroimportøren åpner sitt 12. varehus neste uke og åpner etter planen åtte nye til neste år. Skien er ett av stedene som nå står for tur.

Den rasktvoksende bedriften har overtatt leiekontrakten til Fix Bolig som skal legge ned for å fokusere på en gros og nettsalg.

Det nye varehuset ligger i samme bygg som elektrogiganten Power på Kjørbekk.

– Vi overtar lokalet fra nyttår og åpner butikken mot slutten av februar, forteller Espen Getz Taraldsen til TA. Han er kjedeleder og etableringsansvarlig i Elektroimportøren AS.

Jobb til ni personer

Han har stor tro på etableringen i Skien og forteller at kjeden har blitt tatt godt imot der de har åpnet butikker så langt.

Butikkene spesialiserer på alt av elektromateriell, belysning og varme både til det profesjonelle og private markedet.

– Utsalget i Skien får et salgsareal på 1000 kvadratmeter og vil gi jobb til ni personer. En av disse skal jobbe som uteselger rettet mot proffmarkedet, forteller Taraldsen.

Typiske varer vil være lamper, alt av panelovner, verktøy, ladeutstyr til elbil, utstyr til smarthus, kabler og alt av elektromateriell. Profilen er å være en lavprisaktør med kjente merkevarer.

Forbudt

Ifølge regelverket er det svært lite elektroarbeid du kan gjøre hjemme uten å bruke en autorisert elektriker. Dette ser ikke ut til å bekymre kjedelederen.

– Dette gjelder om lag en tredel av varene våre. Vi råder alltid folk til å bruke fagpersoner der det kreves og vi setter kundene våre i kontakt med elektriker, sier Taraldsen.

På sikt mener han at halvparten av omsetningen i butikken vil være mot elektrikere, mens den andre halvparten vil være i direktesalg til privatpersoner.

Elektroimportøren AS ble etablert i Oslo i 1994. For tre år siden ble de overtatt av oppkjøpsfondet Herkules Capital som umiddelbart startet jobben med å etablere varehus over hele landet.

Artikkeltags