Gå til sidens hovedinnhold

Åpnet Telemarks største

Artikkelen er over 5 år gammel

SKIEN: Etter at politikerne i Skien åpnet for detaljhandel på Kjørbekk har det åpnet en rekke nye butikker på industriområdet. Siste tilskudd er Telemarks største Kiwi-forretning.

Det er de ansatte ved Kiwiforretningen på andre siden av rundkjøringen som nå flytter inn i nye lokaler på den såkalte Trio-tomta.

Her holder de hus sammen med Biltema og Sparkjøp. Den sistnevnte åpner sin butikk først om en uke.

Den nye butikken har et salgsareal på 1500 kvadratmeter og er med det Telemarks største.

BREDERE UTVALG

- Ut mot kundene er dette en vanlig Kiwi-butikk, men internt kaller vi det en stor Kiwi, sier regionsjef Ole Jørgen Kjellberg i Kiwi.

Fra før er det bare en slik butikk i Telemark og den ligger ved Porselensfabrikken i Porsgrunn. Butikken i Porsgrunn har til sammenligning et salgsareal som er 300 kvadratmeter mindre.

Sjefen for den nye butikken kommer fra Kiwi ved Porsbanen. Hun har jobbet med finpussen i snart en uke.

- Jeg er veldig fornøyd og gleder meg til å komme i gang, sier Solberg til TA.

Den nye butikken skiller seg fra andre med et bredere vareutvalg. Her finner du blant annet et større utvalg av ferskvarer som ost, tapas, frukt, fisk og kjøtt, forteller Kjellberg.

PUSSER OPP

Norgesgruppen har stor suksess med lavpriskonseptet i Grenland og er i ferd med å avslutte en stor renovering av butikkene.

- Den neste ut er butikken ved porselensfabrikken. Denne skal bygges om etter samme lest som den nye butikken på Kjørbekk, avslutter regionsjefen.

SPARKJØP

Torsdag 21. april åpner den siste butikken i det nye Biltema-bygget. Postordreselskapet Sparkjøp med base i Bergen har de siste årene satset stort på varehus.

Butikken i Skien blir det eneste varehuset mellom Arendal og Mjøndalen.

Sparkjøp satser blant annet på klær, interiør og kosmetikk.