Gå til sidens hovedinnhold

Her er Årets Matglede-butikk

Artikkelen er over 3 år gammel

SKIEN: Kiwi Risingveien er kåret til Årets Matglede-butikk innen lavpris-kategorien.

Magnus Minnesjord er stolt, glad og ydmyk.

– Dette var stort. Jeg er utrolig glad, jeg er ydmyk og svert takknemlig, sier Minnesjord som mottok utmerkelsen i Oslo torsdag kveld.

I februar i år ble butikken utvidet og ombygget og åpnet igjen dobbelt så stor.

– Det inspirerer, og utvidelsen har vært en kjempesuksess, sier Minnesjord og forteller at de stadig jobber strategisk for å yte best for kundene.

– Vi prøver hele tiden å være kreative med å plassere matvarer ved siden av hverandre slik at kunden enkelt kan raske med seg det de trenger uten å lete. Vi forsøker å gi oppskrifter og inspirere kunden. Vi strekker oss også så langt vi kan for å ha smaksprøver og demoer og jobber hardt for hele tiden å ha en strøken butikk. Handel handler om mennesker og vi bryr oss om kundene. Både kunder og ansatte skal ha det bra, og vi ønsker å levere service i verdensklasse, sier Minnesjord.

Om Kiwi Risingveien sier juryen blant annet dette:

«Årets vinner har også vist seg å være svært kreativ, og har satt sammen egne inspirasjonsposer til kundene. Her får de ferdigpakkede poser med alt som behøves til middagen, sameksponert med tilleggsprodukter som kan bidra til mersalg», heter det i juryens begrunnelse»

Fredag om en uke vil det bli feiring med mat og grilling utenfor butikken.