Burger King har de siste ukene gjennomført en større oppgradering av bygget innvendig. Dette inkluderer blant annet et nytt kjøkken.

Les også: Nå blir det burgerkrig

- Det er med stor glede at vi nå endelig åpner restaurant i Telemark, etter å ha jobbet med dette området i lang tid. Vi er veldig fornøyde og stolte av restauranten, og ikke minst med å ha fått på plass et flott team til å drive restauranten, sier administrerende direktør Rune Sandvik i King Food AS.

TRE SPISESTEDER

Eierne av lokalene på Moheim i Porsgrunn og på Myren i Skien ønsket ikke å inngå en ny avtale med Bergbys etter konkursen i fjor høst. I stedet kommer Burger King inn på markedet i Telemark. Bergbys ønsket ikke å fortsette på Brotorvet på Stathelle og her kommer også den amerikanske burgergiganten inn.

Les også: Nå har de bestemt åpningsdato

- Jeg gleder meg mye til å åpne Telemarks første Burger King. Det er alltid spennende å starte en ny restaurant på et nytt sted, sier daglig Leder Espen Sørvik.

OPPLÆRING

Restauranten vil ha rundt 30 medarbeidere, fordelt på hel og deltid.

Hele teamet har nå vært rundt på opplæring i andre restauranter, og er i disse dager i ferd med å finjustere alt utstyr og trening i egen restaurant, slik at alt skal stå klart til å ta imot gjester mot slutten av uken.

Les også: Bergbys: – Ikke redd Burger King

Restauranten er på 450 kvadratmeter og får 110 sitteplasser inne i tillegg til stor uteservering sommerstid.

Åpningen av den nye restauranten skjer førstkommende fredag klokken 10.