Gå til sidens hovedinnhold

Har du lyst på «nye» ting? Alt dette er helt gratis

Artikkelen er over 5 år gammel

SKIEN: Det er mange som hater å kaste ting som er fullt brukbare. Da er veien kort til en gratis annonse på nettet. Her forsvinner sakene ut i høyt tempo.

Det finnes flere nettsteder hvor du kan bli kvitt overskuddet fra boden. Ett av dem er Finn.no hvor det fredag formiddag lå ute 144 annonser fra Telemark.

Klikk for å se noe av det du kan få

Her blir det gitt bort alt fra fyllmasse, til møbler, ovner og ikke minst dyr. Akkurat det er det ikke alle dyrevenner som setter pris på, men like fullt blir det gitt bort både kaniner, haner, katter og hester.

Ser du noe du har lyst på kan det være lurt å handle kjapt. Det finnes mange jegere der ute og enkelte gjenstander er lovet bort bare minutter etter at annonsen er lagt ut på nettet.

Hva er det så mulig å få tak i helt gratis?

 

LENESTOLER

Caronline Wahlstrøm fra Siljan gir bort to såkalte recliners for en bekjent. Dette er lenestoler i sort skinn med innebygget fotskammel.

- Jeg tenkte jeg skulle se om noen ville ha dem. Alternativet er å kaste dem i containeren, forteller Caroline. Selv har hun skaffet møbler både via nettet og brukt fra venner. Fredag formiddag var stolene fremdeles i Siljan, men håpet er å gi dem bort i løpet av noen dager.

 

GIR BORT VED

Thomas Solli holder på med et eiendomsprosjekt i Skien. For å gi boligene kveldssol har han fjernet en god del skog og denne gir han bort som ved.

- Det er ikke så veldig mye igjen nå, men det er fortsatt muligheter for dem som vil ha.

Veden har Solli fraktet ut til veien på Gulset og det er allerede hentet ved i store mengder.

- Ja, de har til og med kommet med kranbil fra Seljord, avslutter han. Trærne er hogget i vinter, men du må selv sage og kløyve.

Av de mer kuriøse gjenstandene finner vi en hel årgang Pondus. Strengt tatt skal alt være gratis, men eieren av tegneseriene vil gjerne ha en flaske Pepsi Max.

- Kommer du og henter og tar med 1,5 liter Pepsi Max er 2004-årgangen din. Cola Zero er ikke aktuelt, avslutter han.