Bitter personstrid i naturistmiljøet

PERSONSTRID I NATURISTMILJØET: En bitter personstrid preger naturistmiljøet i Telemark, Vestfold og Buskerud. To sentrale medlemmer får ikke lenger lov å bruke foreningens strand. Dette bildet er fra en naturiststrand i Spania.

PERSONSTRID I NATURISTMILJØET: En bitter personstrid preger naturistmiljøet i Telemark, Vestfold og Buskerud. To sentrale medlemmer får ikke lenger lov å bruke foreningens strand. Dette bildet er fra en naturiststrand i Spania. Foto:

Artikkelen er over 7 år gammel

SKIEN/LARVIK: En bitter personstrid preger naturistmiljøet i Telemark.

DEL

To personer som har hatt sentrale verv i Vestviken naturistforening er ekskludert, og får ikke lenger lov til å campe på naturistenes fristrand ved Roppestad i Farris, melder NRK Vestfold.

Det er uvisst om de ekskluderte medlemmene er hjemmehørende i Telemark. Foreningen har medlemmer fra Telemark, Vestfold og Buskerud.

De ekskluderte medlemmene mener dette bryter med friluftsloven, og ber nå Larvik kommune, om å avslutte samarbeidet med Vestviken naturistforening.

Det er kommunen som eier området foreningen bruker. Denne avtalen gjelder til og med 2012.

Seksjonsleder Kai Hermansen i Larvik kommune vurderer nå saken.

- Den henvendelsen vi har fått, har vi lovet å svare på i løpet av neste uke. Da vil vi gå igjennom den, og gi et begrunnet svar, sier Hermansen til NRK.

I Telemark disponerer foreningen en fristrand i Fyresdal.

Artikkeltags