Biltema doblet omsetningen fra dag én

Foto:

Artikkelen er over 4 år gammel

SKIEN: Biltema er svært fornøyd med etableringen av den nye butikken på Kjørbekk i Skien. Den første dagen omsatte varehuset for over en million kroner.

DEL

Butikken har doblet omsetningen etter at de la ned på Herkules og åpnet det nye varehuset på Kjørbekk.

- Vi doblet omsetningen fra dag én og det er vi veldig godt fornøyd med, sier administrerende direktør Knut Svenningsen i Biltema Norge.

Han forteller at tidligere kunder har kommet tilbake og varehuset har også registrert en økning i antallet bedriftskunder.

STØRRE VAREUTVALG

Han forklarer omsetningsøkningen med en bedre beliggenhet og et større vareutvalg. Målet er å omsette for 120 millioner kroner i året.

- Det må vi ha for å forsvare investeringen vi har gjort i Skien, sier Svenningsen. Konsernet eier hele bygget og har brukt 100 millioner kroner på den ene butikken alene. I tillegg leier de ut butikklokaler til Kiwi og Sparkjøp.

HØY OMSETNING

Butikken har nå holdt åpent i mer enn tre uker og allerede den første uken var det to dager hvor omsetningen oversteg den magiske milliongrensen.

- Vi solgte for mer enn en million kroner den første dagen, men også den påfølgende lørdagen, avslutter en fornøyd Biltema-direktør.

Artikkeltags