Gå til sidens hovedinnhold

Autostrada selger en del av selskapet

Artikkelen er over 4 år gammel

SKIEN: Autostrada Gruppen selger Autostrada Sport AS til Autoxo AS, skriver Erik Bentsen i Autostrada Gruppen i en pressemelding.

Ifølge pressemeldingen vil salget kun gjelde delen av Autostrada Gruppen som befinner seg i Oslo-området og berører ikke gruppens satsing i Telemark.

AutostradaGruppen vil nå satse videre sine forretninger i Telemark og vil blant annet løfte satsingen ytterligere med et stort bruktbilsenter i Porsgrunn, samt bygge nytt Jaguar, Land Rover senter med markedsområde Telemark, Vestfold og deler av Agder, skriver Bentsen.

– Vi står foran noen meget spennende år og med store muligheter for videre vekst i samarbeid med våre partnere Volvo, Land Rover, Jaguar og Subaru, som vil kreve store ressurser av oss som gruppe. Med dette som bakgrunn har vi valgt å selge Autostrada Sport for å samle ressursene våre om den satsingen vi står foran i Telemark, sier daglig leder Gisle Valen.

AutostradaGruppen solgte 2800 biler og omsatte for over én milliard i 2015, med et driftsresultat på 17 millioner kroner.

Autostrada Sport endrer navn til Autoxo Sport og fortsetter driften i eksisterende lokaler i Askjer

Autostrada Sport ble etablert av Valen, Øyvind Gundersen og Olav Medhus i 2008.