Bare pipa stod igjen

Artikkelen er over 14 år gammel

Lensmannskontoret i Siljan etterlyser eventuelle vitner i forbindelse med brannen på Grorud tidlig i går morges, hvor et tomt hus brant ned til grunnen.

DEL

Operasjonsleder Jørn Nilsen ved Telemark politidistrikt sier at det var en nabo som meldte fra om husbrannen i Grorudveien klokka 05.20 fredag morgen.

Skien brannvesen kjørte full utrykning til stedet. I tillegg rykket både politi og ambulanse ut. Da brannvesenet kom fram var imidlertid huset nærmest nedbrent, og det var også begynt å rase sammen.

- STOD TOMT

Politiførstebetjent Ulf Bakke ved Siljan lensmannskontor sier at det ikke er noe som indikerer at det var folk i huset da det brant.

- Branntomta er rimelig varm ennå, så vi har bare fått gjort overflatiske undersøkelser. En gang i tida ble det nok brukt som bolighus, men i de senere åra er huset brukt som fritidsbolig, sier Bakke.

Huset i Grorudveien ligger rundt en kilometer fra grensa til Buskerud, rundt 100 meter fra Grorudveien.

- Huset ligger litt avsides til. Men hvis noen har passert på Grorudveien i det aktuelle tidsrommet så er vi interessert i at de tar kontakt med oss, sier Bakke.

SPERRET AV

Huset skal ha vært tilkoblet strøm, men brannårsaken er foreløpig ukjent.

Da Bakke og kollegaene hans var på branntomta fredag morgen var den fortsatt svært varm. Operasjonsleder Jørn Nilsen opplyser at tomta derfor er sperret av, og at kriminalteknikere vil lete etter brannårsaken på mandag.

Artikkeltags