- Det er trist når de ødelegger for barn og unge

Artikkelen er over 4 år gammel

BAMBLE: Uvedkommende har i løpet av de siste dagene tatt seg til rette på et område tilhørende Frelsesarmeen i Brevik.

DEL

Politiet ønsker tips fra publikum etter at det Langfredag ble oppdaget skadeverk og innbrudd i et bygg tilhørende Frelsesarmeen.

Den aktuelle bygningen ligger i Herumsvegen i Bamble der Frelsesarmeen i Brevik har sin Villmarkscamp, som er en del av deres ungdomssatsning.

- Det er ikke kjent eksakt når innbruddet skal ha funnet sted, men det skal ha blitt utført en gang mellom 22. og 25. mars, opplyser operasjonsleder Jørn Gustav Larsen ved Sør-Øst politidistrikt.

- TRIST

- Dette synes vi er leit. Det er trist at folk skal ødelegge for barn og unge, sier Anne Strand Gulbrandsen hos Frelsessarmeen i Brevik til TA.

Hun hadde fredag ettermiddag ikke oversikt over hvor store verdier som var blitt stjålet, men sier at tyvene har ødelagt mer enn de har tatt.

- SOLID VERKTØY

- Utstyret vårt er godt sikret, så de må ha brukt solid verktøy for å komme seg til de forskjellige stedene, sier hun. De har fått med seg baller (fargekuler til paintball-geværene), brus og en prosjektor, sier Gulbrandsen.

«Vi har hatt innbrudd på campen. Om noen får tilbud om billig Paintball utstyr så si ifra........ Om noen har sett eller hørt noe så gi beskjed»

Det skriver Frelsesarmeens Villmarkscamp på sin Facebook-profil fredag ettermiddag.

Operasjonsleder Larsen ber dem som måtte ha opplysninger i saken om å kontakte politiet på telefonnummer 02800.

Artikkeltags