Gå til sidens hovedinnhold

Mann pågrepet etter nye drapstrusler

Artikkelen er over 4 år gammel

BAMBLE: En mann i 20-årene er pågrepet etter drapstrusler. Mannen har vært pågrepet etter drapstrusler også tidligere denne uka, da i besittelse av skarpladd skytevåpen.

Det var i halv tretiden natt til torsdag at den pågrepne mannen sendte en melding til fornærmede hvor det sto at han skulle drepe ham.

Operasjonsleder ved Sør-Øst politidistrikt, Vidar Aaltvedt, forteller til TA at de valgte å sende ut bevæpnet politi da var innblandet i lignende episode tirsdag.

– Vi brukte litt tid på å lokalisere ham, men da vi gjorde det klokka 4.10, forløp pågripelsen uten dramatikk, sier Aaltvedt til NTB.

Aaltvedt legger til at mannen ikke var synlig ruset da han ble pågrepet, men det ble tatt beslag i mindre mengder narkotika på stedet.

Pågrepet med våpen tirsdag

Tirsdag ble det også igangsatt væpnet aksjon. Da ble mannen i 20-årene pågrepet for å ha framsatt drapstrusler mot en annen mann i 20-årene.

– Nattens trusler ble blant annet rettet mot den samme personen.

Han ble satt i arrest tirsdag, avhørt onsdag formiddag og deretter løslatt.

– Jeg kan ikke utdype hva som kom frem i gårsdagens avhør, og det vil på nytt bli tatt en vurdering etter avhør i dag, om mannen igjen blir løslatt.

Det skal også foretas avhør av andre i saken, der politiet ikke vil gi detaljer rundt bakgrunnen for truslene eller relasjonen mellom mannen og fornærmede.

Den pågrepne er godt kjent av politiet fra før.