Gå til sidens hovedinnhold

Erik gjør en så god jobb at han ble hedret for det

Artikkelen er over 3 år gammel

SKIEN: Noen mener Erik Skogen gjør en så god innsats for klubben at de vil hedre han litt ekstra.

Og slik ble det. Onsdag formiddag var det en aldri så liten feiring for Skogen på Autostrada.

For en tid tilbake lanserte bilforretningen i samabeid med Telemarksavisa og Quality Hotel Skjærgården ideen om å hedre en hverdagshelt. Og innkomne forslag var mange.

Onsdag var det klart at valget falt på Erik Skogen, som hver dag året rundt gjør en uunnværlig innsats for klubben fra Skogplassene.

Dette sier juryen om årets hverdagshelt:

«Skogen begynte i Herkules Håndball som 18-åring på 80-tallet, og gjør en fantastisk innsats den dag i dag. Erik har vært alfa og omega og limet som har holdt klubben sammen gjennom alle disse årene. Hvor mange timer og kroner han har gitt klubben er umulig å tallfeste. I oppgang og nedgang har han stått på for å få på plass penger, drakter, trenere, spillere og publikum. Erik er leder for klubben og har fått dem gjennom gode og mindre gode dager. Han har også vært med på reisen til Herkules Håndball hadde opp til 1. divisjon, og lagt ned uendelig antall timer for klubben.»

– Jo takk, det var hyggelig å høre, sier Skogen beskjedent.

Selv var han både glad og overrasket.

– Nei, dette hadde jeg vel ikke forventet, men det var selvfølgelig veldig hyggelig, sier han, og forteller at det å engasjere seg i en klubb, blir en livsstil.

Dog en svært hyggelig livsstil.

– Jeg er innom stort sett hver dag, og det er alltid noe å ta tak i. Vi kan alltid bli bedre, men vi gjør det vi kan. Det er viktig for unge å ha en klubb å gå til, og viktig å for oss å være en attraktiv klubb. Det er fort at ungdom blir for passive, og det håper vi å kunne bidra til å gjøre noe med, avslutter Skogen.