Anne Rimmen til NRK

Anne Rimmen fra Porsgrunn har fått jobb i sportsredaksjonen til NRK.

Anne Rimmen fra Porsgrunn har fått jobb i sportsredaksjonen til NRK. Foto:

Artikkelen er over 13 år gammel

Porsgrunnsjenta Anne Rimmen har siden august 2006 gledet TV Norge-seerne med sitt blide åsyn som et av kanalens hovedankere på sporten.

DEL

Nå er telemarkingen på vei inn som anker i sportsredaksjonen til NRK. Det er først og fremst i forbindelse med høstens nysatsing på NRK2 at Anne Rimmen vil bli synlig på skjermen.

- Men jeg blir nok også å se på NRK1, melder Anne, som også regner med å ta noen reportervakter innimellom ankeroppgavene. Hun tiltrer i den nye stillingen i begynnelsen av september.

26-åringen startet tv-karrieren som videojournalist, programleder og redigerer i TV Telemarks redaksjon i Skien. Hun var også en av vikarene på desken i TA en periode. Siden har det gått raskt videre til nye utfordringer. Anne Rimmen, som har en bachelorgrad i journalistikk fra University of Queensland i Australia på samvittigheten, flyttet til Oslo på nyåret i fjor for å jobbe i livsstilsmagasinet Red. Samtidig jobbet hun som frilanser for sporten i TV Norge. Da Red ble lagt ned, begynte Anne Rimmen å jobbe for fullt med tv og sport. Ikke lenge etter TV Norge-debuten ble hun nominert i SE og Hør-konkurransen «Årets nykommer» i tv-ruta.

Artikkeltags