Gjerpen tapte bortekampen mot Follo med ett mål. Det samme skjedde mot Oppsal, men der var det altså en tellefeil som førte til en protest. Etter alt å dømme vil sanksjonskomiteen i håndballforbundet lande på at kampen skal spilles på nytt.

– Vi fikk signaler om at det ville ta 14 dager, og torsdag er det to uker siden vi hadde levert inn protesten med alt av papirer og uttalelser, men vi få bare vente og se, sier Gjerpen-trener Pål Oldrup Jensen.

Ytterligere tro

Nå er han klar for ny toppkamp og helst en revansje mot Follo.

– Det er selvsagt en viktig kamp mot et annet topplag, men vi får ikke noe mer enn to poeng ut av denne heller. Det aller viktigste med å vinne kampen er selvtilliten og den ytterligere troen vi får på at det vi driver med er riktig, at ferdighetene våre er gode nok, sier Oldrup Jensen og fortsetter:

– Follo er et godt lag med flere erfarne spillere, men de har også vist seg menneskelige i løpet av sesongen. Det viktigste for oss er selvtilliten, og så vi to poeng selvsagt vøre veldig positivt og viktig. Men vi må også ta de andre kampene, slik som vi gjorde i høst, og ikke gå på noen smeller der.

To er ute

Gjerpen-treneren opplyser videre at Andrea Brekke Karlsen mister resten av sesongen på grunn av jumpers knee, mens Katinka Lillevik fortsatt er ute etter hodeskaden hun pådro seg for over et år siden.

Oda Olsen sto over på grunn av sykdom sist, men bakspilleren kan være tilbake mot Follo.

Gjerpen kommer fra søndagens storseier, 47-19, over Charlottenlund i Trondheim.

De to beste i 1. divisjon rykker rett opp til eliteserien, mens nummer tre må ut i kvalifisering.

Oppsal leder akkurat nå (før protesten er avgjort) med tre poeng ned til Gjerpen. Oppsal har én kamp mer spilt.

Follo er på 3. plass, ett poeng bak Gjerpen, men med én kamp mindre spilt.

Gjerpen - Follo spilles i Skienshallen onsdag klokken 19.00.