Etter to års fravær fra Torp, kom Norwegian tilbake på Sandefjords lufthavn i mars i år. Det første flyet, som ankom Sandefjord fra Alicante i Spania, fikk litt av en velkomst.

For vannkanonene sto klare for å hilse flyet velkommen med vannfontene. Det er en hilsen som lufthavner bruker ved spesielle anledninger.

Den gang kom Norwegian med ruter til Alicante og Malaga, to ruter som Torp raskt skulle merke var populære.

Nå utvider Norwegian ytterlige på Torp.

(Artikkelen fortsetter under bildet)

- Blir nok en populær rute

I dag bekrefter de at de vil fly direkte til feriefavoritten Gran Canaria i hele vintersesongen.

Det opplyser Torp i en pressemelding.

Norwegian starter opp direkterute til Las Palmas på Gran Canaria søndag 30. oktober, og vil operere den helt til 16. april, det vil si til og med påskeferien 2023.

Ruten vil ha avgang hver søndag med avreise fra Torp kl. 15:50 og ankomst i Las Palmas kl. 20:30

Returen til Torp vil ha avreise fra Las Palmas kl. 08:35 med ankomst på Torp kl. 15:05

- Det er veldig hyggelig at Norwegian kommer med denne populære vinterruta. Norwegian har mange lojale kunder i regionen vår, og mange har etterspurt en direkterute til Gan Canaria, så det er flott at de kommer med denne populære ruta gjennom hele vinteren, sier markeds- og kommunikasjonssjef på Torp, Tine Kleive-Mathisen, og fortsetter.

- Etter to år med pandemi ser vi at det er stor etterspørsel etter direkteruter til sol og varme, og Gran Canaria er øya med det mest stabile været gjennom hele vinteren, så dette blir nok en populær rute.