Tinfos arena blir Idrettsparken

Tinfos Arena blir til Idrettsparken.

Tinfos Arena blir til Idrettsparken.

Av
Artikkelen er over 11 år gammel

Notoddens hjemmebane er ikke lenger Tinfos arena. Anlegget skifter navn til Idrettsparken.

DEL

Følgende melding ble lagt ut på Notoddens hjemmesider i går.

«Eierskifte i Tinfos A/S har ført til at Tinfos arena bytter navn til Idrettsparken. I forbindelse med åpningen av den nye tribunen så ønsker Notodden fotballklubb og eier Kjetil Holta å benytte anledningen til å endre navn fra Tinfos arena til Idrettsparken.

Dette kommer som en direkte konsekvens av eierskifte i Tinfos A/S og Kjetil Holta har dermed ikke lenger anledning til å benytte navnet Tinfos kommersielt. Notodden fotballklubb og eier av anlegget, Kjetil Holta, har inntil videre valgt et nøytralt navn som fra dags dato vil være Idrettsparken.»

3500 TILSKUERE

Styreleder i Notodden, Aage Flatland, tror ikke navneendringen har noen betydning.

- Jeg tror ikke dette vil påvirke klubben eller byen negativt. Vi har valgt et nøytralt navn, som kan ende opp med å bli det endelige navnet på anlegget, sier Flatland, som heller ikke utelukker at navnet kan komme til og endres igjen - kanskje allerede til neste sesong.

- Det vet jeg ikke, men det er en mulighet, sier han.

Flatland og resten av Notodden begynner i disse dager å rette tankene mot helgens hjemmekamp mot Odd - som også er kampen der den nye tribunen offisielt blir åpnet. Styrelederen har et håp om mange tilskuere i Idrettsparken.

- Jeg håper på over 3500 tilskuere. Vil tro det er mulig, sier Flatland til TA.

- Hvordan går salget av billetter?

- Vi har valgt å ha forhåndssalg av billetter, noe som ikke er vanlig hos oss. Vi selger i sentrale deler av byen. I tillegg har Sparebank 1 sendt ut en sms-runde der det allerede er kø på billetter. Går vi ut ifra dette ser det bra ut, smiler Flatland.

Artikkeltags