NOTODDEN - JERV FØLGER DU MINUTT FOR MINUTT LIVE HER!

Notodden kom skjevt ut og lå under med 1-0 allerede etter tre minutter, men hjemmelaget snudde kampen og vant til slutt med 3-1 mot Jerv.

To mål av den islandske spissen Hafsteinsson, og ett av Martin Brekke sender Notodden videre til 3. runde i cupen.

Der er nok drømmen å få møte Odd, som slo ut Skeid, på hjemmebane i Idrettsparken.

Kampen er jevnspilt i første omgang, men Notodden kan allikevel ta med seg 2-1 ledelse inn til pause å grunn av rot i de bakre rekkene til Jerv.

- Første omgang var veldig positiv. Da føler jeg at vi spiller ut Jerv, sa Kenneth Dokken etter kampen. 

Da lagene møttes sist sesong endte det med to seire for Jerv, i dag fikk NFK revansje. Og det gjorde godt for et NFK som har slitt i sesongstarten.

- Det sier mye om moralen at vi klarer å komme tilbake. Det var deilig å få en seier, og det var ekstra deilig at den kom mot et førstedivisjonslag, avslutter NFK-trener Kenneth Dokken.

61. MIN - Hafsteinsson gjør det igjen for Notodden. Sender hjemmelaget opp i -1 ledelse etter pasning fra Tor-Mattis Kåven. Enda mere rot i Jervs bakre firer. Svak pasning i støtte ender med brudd av hjemmelagets Kåven. Han drar med seg ballen og får Hafsteinsson med seg. Med kun G. Andersen og keeper Aaland i veien kombinerer de to spillerne flott sammen, hvor Hafsteinsson til slutt setter ballen sikkert i mål etter å ha rundet Aaland.

46. MIN - Notodden har snudd kampen! For en tabbe av Jerv! Glenn Andersen og målvakt Aaland som glipper totalt på kommunikasjonen. Andersen tror keeper skal klarere, mens Aaland tror motsatt. Begge nøler og da er det dekket bor for Holmen som kommer løpende inn i situasjonen. Holmen legger ballen inn til den islandske spissen Hafsteinsson som enkelt kan stupheade ballen i det åpne målet.

34. MIN - Notodden utlikner. Det er Martin Brekke som står for scoringen. Ballen klareres i første rekke ut av feltet. Notodden er aggressive i gjenvinningen og presser Jerv til å gjøre feil. Brekke er mottar til slutt ballen før han klinker den hardt og presist i mål fra sekten meter. Flott skudd der altså!

3. MIN - Marerittåpning for Notodden. Kommer bak allerede etter 3. minutter. Christoffer Myhre scorer for Jerv. Jerv har ballen inne på Notoddens halvdel. Spiller litt på tvers før ballen slås inn i feltet. Der er Myhre og setter ballen i mål med høyrefoten fra kloss hold via en Notodden-fot.