Notodden kan få på plass nye spillere

PÅ VENT: Notodden-trener Jan Halvor Halvorsen ønsker fortsatt å hente Stian Parkstad Johansen, men innser at han kanskje må vente til sommeren.

PÅ VENT: Notodden-trener Jan Halvor Halvorsen ønsker fortsatt å hente Stian Parkstad Johansen, men innser at han kanskje må vente til sommeren. Foto:

Av
Artikkelen er over 11 år gammel

I går kom Kavin Bryan til Notodden. I dag kan to andre også bli Notodden-spillere.

DEL

Den økonomiske hverdagen er tøff også på Notodden. Likevel vil klubben gjøre det den kan for å forsterke rimelig, men bra.

Fabian Taylors benbrudd gjorde at Notodden i går fikk på plass spissen Kavin Bryan. Han kommer på lån til 1. september fra jamaicanske Harbour View. Spissen var på plass på Notodden i går kveld.

- Han blir klar. I tillegg jobber vi for å få på plass Steffen Jensen fra Kongsberg, forteller sportslig leder, Kjetil Kvaale.

Notodden har heller ikke gitt opp å hente Ulefoss-gutten Stian Parkstad Johansen fra Odd Grenland. Backen har fått beskjed fra Odd om at han kan finne seg en ny klubb uten at skiensklubben vil forlange noen overgangssum.

- Det er klart vi kan tenke oss Stian, som både er en lokal og god spiller. Men om vi rekker det før deadline i dette overgangsvinduet er vi litt usikre på, sier Kvaale.

- Det kan bli vanskelig med den økonomiske situasjonen vi er i. Får vi det ikke til nå, kan det hende vi prøver igjen når overgangsvinduet åpner igjen til sommeren, sier trener Jan Halvor Halvorsen.

Overgangsvinduet stenger for denne gang ved midnatt.

Artikkeltags