Det blir flyginger både til Alicante og Las Palmas, melder selskapet i en pressemelding.

Fra oktober blir det flyginger til Alicante på tirsdager og fredager (kun fredag i uke 48 og 7), mens avgangen til Las Palmas vil gå på søndager.

Billettene skal allerede være lagt ut for salg.

– Neste vinter har vi 144 ruter i og mellom de nordiske landene og til destinasjoner i Europa. Vi viderefører populære ruter, og miksen av destinasjoner gir kundene muligheter til å fly med oss til ferier med sol og bad, kunst og kultur eller aktivitetsferier, sier Magnus Thome Maursund, kommersiell direktør i Norwegian.

Enkelte ruter til de mest populære skidestinasjonene i Alpene blir kunngjort på et senere tidspunkt.

Flere ruter i sommer

Norwegian opererer med et sommer- og et vinterprogram som byttes to ganger i året, i henholdsvis slutten av oktober og slutten av mars.

Om få uker starter sommerprogrammet med 300 ruter til 114 destinasjoner. Blant en rekke mye besøkte destinasjoner inneholder også sommerprogrammet noen nyheter, deriblant Bari, Skopje, Porto, Bologna, Bucuresti, Sofia, Milano/Bergamo, Alanya/Gazipasa og Thessaloniki.

De fleste av disse rutene opereres fra Gardermoen.

I tillegg til Norwegian flyr både Ryanair (med datterselskaper), Wizz Air og Widerøe utenriksruter fra Torp i sommer. Det er dessuten satt opp flere charterruter, blant annet en ny rute til Kypros.