TV2-programmet "Nabolaget" har vært på besøk. En herre fra Skotfoss har vunnet en million, og dermed drypper det også på naboene.

- Det var en heidundrenes tur til Skien, forteller Alex Roséns regissør, Per Hustad.

"Nabolaget" er et spill fra Norsk Tipping og sendes på TV2 hver fredag. Hver uke trekkes en vinner som får én million kroner. Men det er ikke bare én person som vinner. Hele nabolaget vinner også.

- Vi traff en fyr som het Odd som hadde en fantastisk bil, forteller Hustad.

- Han hadde faktisk en cadillac som Elvis hadde kjøpt til sin mor. Den hadde 128 diamanter innfelt i forskjermen! Joda, så ble vi med til et sted som het Skotfoss, hvor Frode Johnsen faktisk er fra. Der var det feiring både for millionæren og naboene. De satt på verandaen sin og feiret. Og til slutt sto Frode Johnsen og Alex og sang "American Trilogy" av full hals sammen med tre søte lokale korjenter. Det var skikkelig show!

Samtidig som Alex besøkte Frode og millionæren, var tv-makker Gunhild Dahlberg på Telemark museum.

Der ble hun tilbudt Cappelengården. Helt gratis.

Museumsdirektør Jorun Sem Fure har lenge lurt på hva hun skulle gjøre med Cappelengården, som står lagret i en låve på Venstøp. Gården, som i sin tid sto der hvor Ibsenhuset står i dag, ble revet, og deretter tatt vare på. Som et slags byggesett. Siden har ingen sett noe til den.

- Alt det ytre er borte, men alt det andre er tatt vare på. Tanken var vel at den en gang kanskje kunne bygges opp igjen, sier hun.

- Det var en dag jeg satt og så på alt vi har stuet bort og hva vi betaler leie for, at jeg kom til å tenke på Cappelengården. Har vi egentlig brukt for den? Nei, vi ble enige om at det hadde vi ikke, sier Fure.

Hun er svært fornøyd med at hun både fikk vist fram Brekkeparken og Ibsen Venstøp, og er spent på å se fredagens program.

- Vi vet jo ikke hva som kommer med på tv, men jeg er veldig spent!

Fredag kveld kan du se innslaget fra Skotfoss,  Ibsen Venstøp og Brekkeparken på TV2.