Tok seg sammen og vant

Artikkelen er over 16 år gammel

Det gikk som fryktet etter Kragerøs knallkamp mot Nittedal/Hakadal borte lørdag. Kragerø hadde ikke helt klart å nullstille seg på hjemmebane i går, men vant likevel til slutt 35-24.

DEL
Før pause var Kragerø blottet for storspillet de leverte mot samme motstander på bortebane lørdag kveld. Nå skal det imidlertid sies at de manglet strategene Anstein Enggravslia og Thomas Riggenholt, som begge skadet seg på trening mandag. Anstein tråkket over og Thomas fikk en smell i ryggen. Begge to er trolig klare til lørdagens hjemmekamp mot Fet.
ROTETE OMGANG
De første 30 minuttene ble en rotete affære, men selv om gjestene gjennom hele omgangen ikke lå langt etter i målprotokollen, virket det som Kragerø likevel hadde full kontroll.
Fraværet av Anstein og Thomas var tydelig. Både Stig Gurrich og Bjørn Rino Bråthen forspilte en rekke sjanser framover. I tillegg var forsvaret til tider som en sil.
TOK SEG SAMMEN
Spillerne hadde tydeligvis fått «skjennepreken» av Pål Oldrup Jensen i pausen. Det var som et helt nytt lag på banen, et lag som ville vinne.
Allerede tidlige i omgangen fikk Stig stilt inn skuddene, han ble da også toppscorer med 12 mål (seks på syvmeter). Kantspilleren Sveinung Nilsen viste også målteft og satte inn den ene ballen etter den andre i mål.
Også ungguttene, de som til vanlig får lite spilletid, glimtet til. Bjørn Rino Bråthen noterte seg for fire scoringer. Unggutten Christian Bothner, som hadde sin debut, fikk score Kragerøs 35. mål.
Liten tvil om at det gror bakover i rekkene i Kragerøhåndballen.
FORNØYD
- I dag var det virkelig gøy. Jeg synes vi gjør en god kamp, selv om vi sliter noe i første omgang. 11-måls seier lar seg liksom høre, sa Sveinung Nilsen.
Med gårsdagens seier er Kragerø for fullt med i kampen om to sluttspillplasser. Lørdag er det ny kamp, mot Fet i Kragerø, laget Kragerø nylig tapte knepent for borte.
Fakta
Kragerø-Nittedal/Hakadal 35.24 (15-14)
Kragerøhallen, 200 tilskuere.
Kragerø: Brede Pedersen, Ole Kåre Østby, Bjørn Rino Bråthen 4, Stig Gurrich 12, Per Oskar Refsalen, André Sæteren 2, Lars Erik Bjørnsen 3, Paul Gundersen 5, Sveinung Nilsen 6, Boye Pedersen 2, Christian Bothner 1 og Fredrik Windegaard.
Toppscorer Nittedal/Hakadal: Øystein Iversen 10.
Utvisninger: Kragerø 1x2 min. Nittedal/Hakadal 1x2 min.
Dommere: Kent H. Kulleseid/Leif Bjarne Nilsen.
KRAGERØ
Stig Gurrich 2
Ble toppscorer med 12 mål, men hadde problemer med å finne veien til nettmaskene før pause.

Sveinung Nilsen 2
Spilte en av sine beste kamper for Kragerø.

Paul Gundersen 1
Dro nok en gang til med sine lureskudd.
GREI KAMP: Lars Erik Bjørnsen og Sveinung Nilsen slår fast at oppgjøret mot Nittedal/Hakadal var en grei kamp.

Artikkeltags