Gå til sidens hovedinnhold

Sandstø truer med rokeringer

Artikkelen er over 19 år gammel

- Det kan skje rokeringer i midtbaneleddet til åpningskampen i Trondheim. Dette var alt for slapt. Hvem som ikke så ut til å ta nok i vil jeg ikke ut med, men de skal få høre det.

Odd-trener Arne Sandstø var ikke direkte fornøyd med det som skjedde på midten etter at Lyn hadde styrt de siste 45 minuttene av generalprøven i Marbella.
Trusselen kan bety at han vurderer å kjøre Anders Rambekk fram som indreløper og la Brede Bomhoff spille back mot RBK, i og med at alternativene til midtbanetrioen i går - Morten Fevang og Sami Mahlio - begge er uaktuelle for premieren.
MILEVIS UNNA
Sandstø fastholdt at innsatsen på midten var uakseptabel, der en mann som Bent Inge Johnsen var milevis unna den klassen han oppviste mot Lillestrøm for ei uke siden. I tillegg hadde Christian Flindt Bjerg en av sine svakere dager etter en god vinter, mens Jan Gunnar Solli forsvant helt etter en drivende god første omgang.
Samtidig innser Sandstø at det ligger en god forklaring i at Lyn-kampen betød en utladning etter to uker på treningsleir.
- Noe skjer som gjør at man detter et lite hakk. Alle er litt slitne, både fysisk og mentalt. Og da blir det tøft å gjennomføre 90 minutter. Samtidig er belastningen stor på enkeltspillere. En tynn stall gjør at enkelte får en uhyre intensiv periode, understreker han.
FOR FÅ ALTERNATIVER
Og akkurat det bekymrer Sandstø. Alternative på midtbanen blir for få.
- I dag måtte vi gjøre rokkeringer i to lagdeler for å bytte inn en mann (Lars Lien), red. anm.), og det er mildt sagt uheldig. Totalt er det flest angrepsspillere, mens det er alt for mange ute i midtbaneleddet. Det merker vi spesielt i dag. Hvis vi hadde hatt to friske indreløpere å kjøre inn etter pause, ville kampbildet sett annerledes ut, fastslår Sandstø.
Odd-treneren er usikker på hva han skal legge i utbyttet av vintersesongens aller siste gjennomkjøring.