Svarte om engler og det overnaturlige

Ingunn Røiseland svarer på dine spørsmål i nettmøte.

Ingunn Røiseland svarer på dine spørsmål i nettmøte. Foto:

Artikkelen er over 10 år gammel

Ingunn Røiseland stilte til nettmøte i TA for å svare på dine spørsmål om engler og annet mellom himmel og jord.

DEL

Til høsten starter skienskvinnen Ingunn Røiseland opp sin egen engleskole i Skien.

Torsdag stilte hun til nettmøte på ta.no, og spørsmålene var mange og varierte.

Her er noen av svarene hun ga leserne.

- For meg er det jeg driver med ikke religion, eller et trossystem,-det er rett og slett å formidle kunnskap om et potensiale vi allerede har i oss, og som kan gjøre oss sterkere, modigere og mer bevisste. På skolen min lærer vi å bruke mentale verktøy som vi alle har tilgang på men ikke så mye kunnskap om. Verken mer eller mindre:)

- Du kan be skytsengelen din være nær deg, og så kan du begynne med å lytte til følelsene dine og hva de vil si deg, på en ny måte. På skolen min lærer vi å åpne det tredje øyet, og da kan du også se engler på ordentlig, eller bare vite at de er der.

- Hva lærer man på en engleskole?

- Vi lærer "klarsynt reading", samt en rekke andre ting som handler om hva energier er, og hvordan energier påvirker livet vårt.

Hva er motivet ditt for å starte denne skolen, er det for å tjene penger?

- Nei, jeg tror jeg kunne tjent mye bedre på andre ting. Jeg har gått mange år på universitetet, og jeg har hatt bedre -og mer vel ansette:)-jobber enn dette.... Det er heller det, at det er dette jeg virkelig har lyst til av hele mitt hjerte.

- Når begynte du å tro på engler? Var det et vendepunkt hvor du oppdaget dem?

- Jeg hadde usynlige venner da jeg var liten,men de ble borte da jeg var rundt 7 år:) Foreldene mine husker det godt, fordi jeg snakket med dem hver kveld og fordi de hadde så rare navn:) Jeg har hatt mange "paranormale" opplevelser i livet mitt-som jeg vil kalle normale, fordi det bare er kulturen vår som har stemplet dette som paranormalt, me det avr ikke før jeg begynte å gi datteren min healing at jeg oppdaget at jeg fikk en masse bilder og en masse informasjon som jeg ikke ante hvor kom fra. Sånn begynte det for meg.

- Kan man få kontakt med kjente engler? Gabriel, Mikael og de andre?

- Du bærer i deg et potensiale for kommunuikasjon med alle energier i universet,-du kan kommunisere med alt, og få alle slags svar. Det som er spesielt med engler er at de eksisterer på en høyere frekvens enn oss og dermed oppleves som mye lysere, og med en annen kjærlighet i seg. Kommunikasjonen med engler løfter også vår frekvens,-det er derfor det er så fint. Du kan kommunisere med alle kjente engler, men også med alle andre-Buddha, Kristus etc. Det er så viktig å fostå at alt egentlig er ett, og at vi er en del av alt:)

Les restenav spørsmålene og svarene under

Laster nettmøte...

Artikkeltags