Stolt vinner

INNOVASJONSPRIS: EO funktion group AS vant innovasjonsprisen på Grenland expo i går. Daglig leder Birger Tufte Johansen var både stolt og glad.

INNOVASJONSPRIS: EO funktion group AS vant innovasjonsprisen på Grenland expo i går. Daglig leder Birger Tufte Johansen var både stolt og glad. Foto:

Av
Artikkelen er over 10 år gammel

EO funktion group stakk av med innovasjonsprisen under Grenland expo i går. Sammen med skaperen-vinner fra 2007, Ånund Olsen, har de blant annet utviklet Inowalk.

DEL

Daglig leder Birger Tufte Johansen mottok stolt prisen som ble delt ut av porsgrunnsordfører Øystein Beyer og fylkesordfører Gunn Marit Helgesen.

- Dette er morsomt. Spesielt morsomt er det å få en slik pris av et så innovativt nettverk, sa Tufte Johansen.

Takkehilsener ble også sendt til Vekst i Grenland og innovasjon Norge for støtte.

- En stor takk skal også alle brukerne våre og alle de engasjerte foreldrene rundt om ha. De tvinger oss til å være innovative.

FJERNSTYRING

Juryen la i sin begrunnelse stor vekt på EO funktion group AS sin evne til å kombinere IKT og egne programvarer. Selskapet får også ros for at de får frem det enorme potensiale som ligger i IKT.

Juryen mener også selskapet har en ledelse og et team det er lett å tro på.

EO funktion group ble startet opp i 1995 og har i dag ca. 40 årsverk. 16 av dem befinner seg i Norge. De øvrige i Sverige, Danmark, Tyskland, Nederland, Belgia, Sveits, Spania, Østerrike, Polen, Finland og Island.

- Vi er mange og flere skal vi også bli. Både her og i utlandet, lover Tufte Johansen.

Les også: IT-bransjens store møteplass

Den daglige lederen fortalte også i sin takketale at de jobber med å få til fjernstyring og online-tilpassing av programvaren i hjelpemidlene.

PULVERPRIS

Pulverteknologiselskapet Mflow AS vant In2be-prisen. Juryen la vekt på deres nære tilknytning til kjerneområdene, samt at virksomheten deres er basert på en teknologi der Grenland er verdensledende.

Tel-tek eier 80 prosent av selskapet og står bak produktene.

Les også: - Den enes avfall er den andres mat

Artikkeltags