Etter at planene om den såkalte nachspielklubben kom ut gjorde gårdeieren det klart at de ønsket å avslutte leieforholdet. C.E.Berg-Hansensvei 11 as som er eid av Rom Eiendom og Porsgrunn utvikling i fellesskap mente seg ført bak lyset av leietakeren.

NEKTER Å DRA

- Sammen med advokat har vi gått gjennom kontrakten og vi mener at vi er i vår fulle rett til å bruke lokalet slik vi planla, sier Kristian Svindal til TA. Svindal står bak klubben sammen med to kamerater.

I kontrakten forutsettes det at lokalene skal benyttes til klubblokale og et kontor. Gårdeieren har tidligere sagt til TA at de da regnet med at lokalet skulle brukes privat av Svindal og noen kamerater.

STORT LOKALE

- Vi har vært klare på våre planer både i forkant og gjennom to befaringer, forteller talsmannen for klubben til TA.

- Lokalet er på nesten 300 kvadratmeter så da burde det vel kanskje ringt en bjelle ett eller annet sted om at vi var mer enn tre kamerater som skulle sitte her og ha pølsefest, fortsetter Svindal.

Etter at PD først omtalte saken gjorde kommunen det klart at klubben trenger skjekebevilling for å starte opp. Svindal hevder de nå har tilpasset konseptet slik at de ikke lenger trenger en slik tillatelse.

INGEN KOMMENTAR

Svein Olav Ellingsen i Rom Eiendom ønsker ikke å kommentere det siste utspillet fra Svindal, men gjør det klart at de akter å avslutte leieforholdet. Svindal gir seg imidlertid ikke uten kamp.

- Dersom vi blir kastet ut må vi se oss om etter et annet lokale, sier Svindal. Han mener imidlertid at de har jussen på sin side.

- Vi er villig til å forlate lokalet frivillig, men da skal vi ha dekket det vi har brukt på å pusse opp, avslutter han.