Det er baren nede i hagen på Cafe Osebro som nå bygges om. Alt av møbler skal byttes ut, i vinterhagen blir det belysning og planter i taket og baren utvides kraftig slik at gjestene skal få raskere service.

Det var Varden som først omtalte saken.

Investeringen skjer i en bransje som hevder de ble økonomisk skakkjørt under pandemien. Dette gjør de vel vitende om at kampen om kundene vil være hard også i tiden fremover.

Nytt rom

Det er spesielt en ting barsjef Andreas Buchardt hos Becks Brasserie & Bar Osebro gleder seg til å vise frem.

Det er et eget temperert glassrom hvor det til enhver tid vil stå 200 forskjellige typer øl på flaske. Her vil kundene kunne bli med inn og på denne måten bli inspirert til å prøve ølsorter de tidligere kanskje ikke kjente til.

Blant annet vil det være et godt utvalg av belgisk øl, forteller han.

– Det blir noe helt annet når du selv står vel hyllene og får se etiketter og hele utvalget foran deg, sier Buchardt.

Allerede i dag har baren hatt et godt utvalg av øl, men det har vært godt nedstengt i en lagerkjeller og utilgjengelig for kundene.

På overtid

Denne oppussingen skjer to år på overtid. Planen var å gå i gang i mars 2020, men av naturlige årsaker ble hele prosjektet da avlyst og lagt i skuffen. Sist gang baren gjennomgikk en større renovering var i 2013.

Nå er arbeidene godt i gang og alt skal stå klart til 17. mai. Det hele skal skje samtidig som baren er i full drift.

– Jeg gleder meg veldig til at står ferdig. Jeg er sikker på at det blir veldig stemningsfullt i vinterhagen når vi får planter i taket og lyset slår seg på, avslutter Buchardt.