Gå til sidens hovedinnhold

Nå kan du teste TA gratis hele januar

Kommentar: Dette er et nytt tilbud. Du kan nå, med ett klikk, få tilgang til alt plussinnhold på TA ut hele denne måneden.

– Vi håper mange vil benytte denne muligheten. De som ikke leser TA så ofte kan nå få et innblikk i hva vi produserer og leverer hver dag. Og det helt kostnadsfritt.

Leserne som tegner seg for gratis tilgang, vil bli bedt om å logge inn med aID. Hvis man ikke har en bruker fra før, må dette opprettes.

Du trenger ikke oppgi betalingsinformasjon, og det vil ikke bli trukket penger når tilgangen løper ut i februar.

Vi kommer til å følge mange saker spesielt tett nå utover.
* Pandemien og utviklingen her i Telemark.
* Strømpris-sjokket.
* Byutvikling i Skien og Porsgrunn, men flere vesentlige prosjekter.
* Den mulige google-utbyggingen i Skien.
* Og hvordan uteliv og kulturliv - vil komme i gang igjen så snart regelverket åpner for det og pandemien slipper litt taket.
Det er nok saker å ta fatt i.

Eksklusivt for abonnenter
Tilbudet gjøres i forbindelse med at TA gjenoppretter krav om at man må være innlogget abonnent for å få tilgang til eksklusivt innhold.

Fra 28. desember og frem til torsdag 6. januar har alle plussartikler i TA vært tilgjengelig for alle. Dette skjedde som en konsekvens av at TAs tjenesteleverandør Amedia ble rammet av et dataangrep.

Da systemene våre ble rammet, ble tilgangen til plussartikler rutinemessig åpnet for å sikre at alle abonnenter får tilgang til journalistikken de har betalt for. Nå vet vi at vi er i stand til å gi abonnentene som har betalt trygg tilgang til journalistikken. Samtidig gir vi altså andre muligheten til å lese oss gratis ut januar.

Abonnementssystem nede

Flere systemer er fortsatt rammet av dataangrepet mot Amedia, som er eier og tjenesteleverandør for norske lokalaviser over hele landet.

Dette har enkelte konsekvenser for eksisterende abonnenter. Blant annet er det på nåværende tidspunkt ikke mulig å si opp abonnementet.

– Vi har fortsatt ikke tilgang til vårt abonnementssystem. Dette betyr blant annet at det ikke er mulig å si opp abonnementet på nåværende tidspunkt, og det er heller ikke mulig å bli abonnent på vårt felles abonnementsprodukt +Alt. Dette jobber vi fortsatt med å finne løsninger på så snart som mulig. Vi ønsker at det skal være så enkelt som mulig både å kjøpe og å si opp abonnementet sitt på våre aviser, sier konstituert forbrukermarkedsdirektør i Amedia, Carl Gustaf Eriksson.

Her er noen av de viktigste sakene de siste dagene:

Les også

Fortviler: – Kommer til å ha gjeld opp til ørene til jeg dør

Les også

Trist start på det nye året: - Jeg er sjokkert. Fatter ikke at det har skjedd her

Les også

Etter 28 år har restauranten stengt dørene for godt