Nå kan du gjøre som Lars: Sjekk nyheter fra over 70 lokalaviser gratis

MYE Å LESE: Lp-journalist Lars Bryne har tilgang til alle avisene i Amedia. Det har også alle Laagendalspostens abonnenter ut april måned! Foto: Privat

MYE Å LESE: Lp-journalist Lars Bryne har tilgang til alle avisene i Amedia. Det har også alle Laagendalspostens abonnenter ut april måned! Foto: Privat

Av

Du som abonnent på Telemarksavisa får nå tilgang til alle Amedias aviser - 74 i tallet! Og ti nettsteder.

DEL

Behovet for god og jevnlig oppdatert informasjon er stort i den situasjonen vi står i nå, og ikke bare helt lokalt. Studenter bor midlertidig på et studiested og har behov for å holde seg oppdatert om situasjonen på hjemstedet. Andre har nær familie og venner i andre kommuner og vil vite hvordan det går der.

Med sine 74 lokalaviser over hele landet bidrar Amedia aktivt i å dekke informasjon om korona. Denne tilgangen varer til 30. april.

Gratis tilgang til 74 nettaviser

– Nyhetsbehovet i samfunnet synes umettelig. Derfor har vi besluttet en prøveordning ut april hvor alle abonnenter får tilgang til alt redaksjonelt innhold fra alle Amedias aviser på nett, sier konserndirektør Are Stokstad i Amedia.

Tilbudet ble lansert mandag under navnet +alt, og tilgangen til de øvrige 73 nettavisene i tillegg til Telemarksavisa i denne perioden skal altså ikke koste noe ekstra for betalende abonnenter.

Merk at for noen aviser kan det være at +alt-tilbudet er tilgjengelig først tirsdag.

Klikk på denne linken og bekreft!

Slik kommer du i gang som digital leser:

Når du nå er inne på Ta.no trykker du på menyknappen til høyre på den blå linjen øverst på nettsiden.

  • Trykk deretter på "Logg inn".
  • Dersom du er ny bruker så velger du "Ny bruker" nederst i skjemaet.
  • Der fyller du inn navn, mobilnummer, epostadresse og fødselsdato til den avisabonnementet står registrert på. Og klikk på at du godtar brukervilkårene. (De kan du lese om du ønsker det)
  • Trykk "Send meg engangskode". Den vil du motta på oppgitt mobiltelefon. Denne koden taster du da inn i registreringsskjemaet.
  • Trykk "fortsett".
  • Lag ditt eget passord og lagre dette.


Artikkeltags