Gå til sidens hovedinnhold

Nå kan du enkelt se hvilken taxi som er billigst å bestille

VESTFOLD OG TELEMARK: Fra og med i dag kan du bestille, sammenlikne priser og følge taxiens posisjon i kartet.

Det er Vy som lanserer den nye appen. De har utviklet en ny funksjon som lar deg bestille, sammenligne priser og betale taxi fra en rekke taxiselskaper i Vy-appen. Du kan også følge taxiens posisjon i kartet. Fra og med torsdag kan du bestille taxi fra Grenland Taxi, Vestfold Taxi og Ferder Taxi på appen.

– Avtalen med Vy gjør det enkelt for kundene å bestille både taxi, buss og tog i samme app. Vi ser fram til et godt samarbeid som kundene våre vil ha glede av, sier daglig leder Truls Fjeldstad i Grenland Taxi i en pressemelding.

I tillegg til å bestille taxi, kan du i Vy sin app kjøpe togbilletter og periodebilletter for alle norske togstrekninger, inkludert avganger med Sørtoget (Go-Ahead) og SJ. Du kan også kjøpe bussbilletter og sjekke tog- og busstider.

– Vi er glade for å kunne tilby taxireisende i Vestfold og Telemark muligheten til å bestille taxi i Vy-appen. Skal du kombinere reisen med kollektivtransport, blir det enklere å planlegge hele reisen på ett sted. Og skal du kun reise med taxi, er det raskt, enkelt og oversiktlig å bestille gjennom appen, sier Synne Homble, konserndirektør for mobilitet og reiseliv i Vy, i pressemeldingen.