– I høst blir gode tilbud og party. Vi legger feiringen til slutten av september, på samme tid som det er markedsdager i Porsgrunn, sier Linn Marie Dehli Nøringset. Stemningen er god før flyttingen, som starter på søndag. I en uke holder butikkene Dollhouse og & Otto stengt. Når de åpner igjen i lokalene der & Otto holder til, er lokalene pusset opp og ominnredet. Damebutikken vil befinne seg innerst i lokalet.

– Det blir rart å flytte butikken, men jeg tror det kommer til å bli veldig bra. Det føles deilig at vi endelig har tatt en avgjørelse, sier Linn Marie.

Omsetningssvikt

Dollhouse har omsatt for rundt tre millioner kroner årlig, har omsetningen på & Otto vært langt mindre. I fjor lå omsetningen i herrebutikken på vel en million kroner.

– Det er omtrent som budsjettert. Det begynte det å gå riktig vei med & Otto, før koronaen kom. Da ble det stille der. Første kvartal i 2021 hadde vi 30 prosent omsetningssvikt i butikken, sier Linn.

I tillegg til at det blir rimeligere å samle alt under ett tak, blir det mer praktisk for småbarnsmødrene.

Satser på nettet

– At vi begge jobber i samme lokalet gjør alt mye enklere for oss. Som småbarnsforeldre har vi en hektisk hverdag, sier Linn Dragsten. Datteren hennes står bak disken og følger med. På spørsmål om hun gleder seg til moren får bedre tid nikker hun ivrig. Nå skal mor på kurs.

– Vi har fått biomidler (Støtte til bedriftsintern opplæring) av fylkeskommunen, og Linn skal lære seg mer om video. Nå skal vi virkelig satse på nettbutikken også.