Nå er Christine blant landets vakreste

Foto: Privat

Foto: Privat

Artikkelen er over 4 år gammel

GVARV: Christine Berge Vassend (19) fra Gvarv er klar for den norske finalen i Miss Universe.

DEL

19 år gamle Christine Berge Vassend har grunn til å juble. Misse-eventyret fortsetter for den unge telemarkingen, og for kort tid tilbake fikk hun beskjeden hun hadde håpet på;

Hun var kommet helt finalen i norske Miss Universe.

- KJEMPEGØY

- Det har vært mye forberedelser, men det har vært kjempegøy, sier 19-åringen til TA.  - Jeg har blogget, drevet med veldedighet og skaffet meg sponsorer.

Nå har hun altså fått lønn for strevet, og i slutten av juni holdes den norske finalen på Kragerø Resort. Da er hun på plass, og går det veien blir hun Norges representant under den internasjonale Miss Universe-finalen i USA.

MÅ HA TRO PÅ SEG SELV

Helt uerfaren med modelltilværelsen er hun imidlertid ikke. Hun har jobbet som modell i USA i to år. Nå bor hun i London, før hun flytter hjem til Norge til sommeren.

- Hadde du trodd du skulle komme så langt?

- Jeg synes det er kjempegøy å få være med, men man må jo selvfølgelig ha trua på seg selv når man melder seg på slike ting også, sier 19-åringen, som legger til at hun også har sterke konkurrenter.

DONALD TRUMPH

Miss Universe ble stiftet i 1952 og blir sett på som den største og mest glamorøse skjønnhetskonkurransen i verden. Opp gjennom historien har flere norske kandidater vunnet titler i internasjonale skjønnhetskonkurranser. Den gjeveste fikk Mona Grudt i 1990 da hun stakk av med seieren i Miss. Konkurransen er for øvrig eid av NBC og milliardæren Donald Trumph. Du vet han med den merkelige sveisen som gir folk sparken på TV.

Konkurransen er for jenter mellom 18 og 27 år, som ikke er/har vært gift og ikke har barn.