Norsjø Ferieland på Akkerhaugen er stedet hvor alle håpefulle countrysangere fra Buskerud, Vestfold og Telemark vil møtes 4. juni. Da går nemlig landsdelfinalen for denne musikkformen av stabelen. Det mener HEE HAW country Music Club, som sammen med NC Entertainment står ansvarlig for denne landsdelfinalen.

– Det er allerede påmeldt 25 håpefulle talenter, men det er fortsatt plass til noen flere. Her kommer det unektelig til å svinge, forteller Terje Aasen som er president i klubben, en klubb som på kort varsel har sagt ja til å arrangere det man tror kan bli et megashow.

ENESTE KRAV

- Det eneste kravet som stilles til den som vil prøve seg som country-vokalartist er at vedkommende kan fremføre minst to sanger. Utover dette er det ingen krav, bortsett fra at startkontingenten er lik det det koster å komme inn og at man er mellom 18 og 250 år. Den som vinner her går videre til finalen som går av stabelen i Lofoten 2. – 3. september, forteller Aasen, som legger til at den som vinner der er sikret platekontrakt, mens de 10 andre finalistene får hver sin låt på en samleplate.

BRED DEKNING

- Vi har nettopp fått greie på at det kommer til å bli bred TV-dekning fra denne landsdelfinalen. Derfor tror vi at svært mange vil benytte denne dagen her på Nordsjø, et sted hvor det vil svinge godt utover natta. Etter at delfinalen er over vil nemlig Angela Lidin med band sørge for at dansefoten kommer på golvet. I tillegg til selve konkurransen vil plassen bli fylt opp med en mengde AM-car biler. Det hører jo liksom sammen når vi snakker om countrymusikken. Så nå venter vi bare på godværet. Det kommer nok, sier en optimistisk country-president.