Arja Saijonmaa og Wiehe til Skåtøy

Artikkelen er over 12 år gammel

Blant artistene som er ventet til årets utgave av Skåtøy Vise- og Poesifestival finner vi navn som Arja Saijonmaa, Mikael Wiehe, Geirr Lystrup, Lars Bremnes, Karoline Krüger og Kirsti Carr.

DEL

Festivalen arrangeres i Kragerøs skjærgård for sjette gang i perioden 12.-15. juli, og ifølge det foreløpige programmet åpner festivalen som i fjor med et sang- og tolkningskurs i regi av Ruth Wilhelmine Meyer og Jørn Simen Øverli. Torsdagskvelden er viet kirkekonserten, og utvalgt artist i år er finske Arja Saijonmaa som skal møte publikum under overskriften «Strofer i sommerkvelden».

LITT AV HVERT

I teltet på festivalplassen skal Kirsti Carr, Ove Røsbak og Tom Lund, Bente Kure og Leif Ernstsen, samt Mikael Wiehe med band, sørge for sang og underholdning fredag 14. juli. Lørdag åpner med en familieforestilling av Geirr Lystrup, og fortsetter med Lars Bremnes med band, og Karoline Krüger med Atle Halstensen. De to sistnevnte kommer til Skåtøy med dikt av André Bjerke.

Hvem som avslutter konsert-lørdagen ser foreløpig ut til å være uklart ut fra programmet som er lagt ut på festivalens egne nettsider. Det som er sikkert er at det også ligger an til mye jamming på Skåtøy Kafé og Galleri i løpet av festivaldagene.

Fjorårets festival satte nye publikumsrekord med 1870 solgte billetter, og da var publikumsmagneten Vamp et av trekkplastrene.

Artikkeltags