Christine fra Gvarv vil bli Miss Universe

Artikkelen er over 4 år gammel

SAUHERAD/LONDON: Christine fra Gvarv er bosatt i London og har jobbet som modell i USA. Nå konkurrerer 19-åringen om en plass i den norske Miss Universe finalen.

DEL

Foreløpig er Christine i semfinalen i den norske konkurransen, men dersom alt går veien håper hun å nå helt til den internasjonale finalen. Før den tid er det imidlertid mye arbeid som gjenstår.

Christine skal være en at to semifinalister fra Telemark.

MYE JOBB

- For å komme til finalen må vi kvalifisere oss, forteller Berge. Hun forklarer om et poengsystem hvor presseoppslag, kontakt med sponsorer og blogging er en del av veien til finalen. Om snaue to uker får 19-åringen beskjed om hun går videre til den norske finalen.

- Jeg gjør dette for å utfordre meg selv, sier telemarksjenta. Helt uerfaren med modelltilværelsen er hun imidlertid ikke.

- Nei, jeg har jobbet to år som modell i USA, forteller hun. Nå bor hun i London før hun flytter hjem til Norge til sommeren.

DONALD TRUMPH

Miss Universe ble stiftet i 1952 og blir sett på som den største og mest glamorøse skjønnhetskonkurransen i verden. Opp gjennom historien har flere norske kandidater vunnet titler i internasjonale skjønnhetskonkurranser. Den gjeveste fikk Mona Grudt i 1990 da hun stakk av med seieren i Miss. Konkurransen er for øvrig eid av NBC og milliardæren Donald Trumph. Du vet han med den merkelige sveisen som gir folk sparken på TV.

Konkurransen er for jenter mellom 18 og 27 år, som ikke er/har vært gift og ikke har barn.

Artikkeltags