Gå til sidens hovedinnhold

Obduseres til uka

Artikkelen er over 9 år gammel

Liket som ble funnet ved Harpetjønn i Bø lørdag kveld skal obduseres en av de første dagene. Foreløpig er ikke avdøde identifisert. Politiet kobler funnet opp mot 16-åringen som forsvant fra Sommarland i fjor.

- Avdøde vil bli sendt til obduksjon og identifisering hos rettsmedisinsk i Oslo på mandag. Arbeidet der vil starte enten mandag eller tirsdag, opplyser operasjonsleder Vidar Aaltvedt ved Telemark politidistrikt til TA.

Det er usikkert hvor lang tid dette arbeidet vil ta.

Utover dette har politiet ingen nye opplysninger i saken søndag formiddag.

SJEKKER SAVNET 16-ÅRING

Politiet sjekker likfunnet i Bø opp mot den 16 år gamle Ali Sediqi som ble meldt savnet fra Bø Sommarland den 28. juli 2011.

Det skal ikke være andre personer i området som har vært meldt savnet.

16-åringen ble meldt savnet av familien etter at han forsvant fra Sommarland. Letemannskaper og politi lette etter gutten i fem dager, men politiet hadde ikke mistanke om at det lå noe kriminelt bak forsvinningen. Søket etter gutten, som opprinnelig er fra Afghanistan, ble avsluttet uten resultater.

BISTAND FRA KRIPOS

Det var ved 18.30-tiden at liket ble funnet i vannet ved Harpetjønn. Tjernet ligger nær et boligområde, og liket ble funnet av beboere i dette området.

- Liket er ikke identifisert, og det kan se ut som liket har lagt i vannet lenge. Det blir bedt om bistand fra Kripos for identifisering, opplyste politiet lørdag kveld.