SISTE: - MC-fører er lokalisert på et sykehus i Telemark hvor han mottar behandling. Fremstår pr. nå ikke som alvorlig skadd, men har skader i en arm. Politiet oppretter sak.

Mandag kveld har det vært en frontkollisjon mellom en motorsykkel og en personbil. Det er store skader på begge kjøretøyene.

Tor Einar Bakken, innsatsleder i politiet, forteller at politiet ønsker tips på 02800 hvis noen har sett MC-sjåføren som reiste fra stedet etter ulykken.

– Motorsyklisten har stukket fra stedet. Han har gått fra ulykka og ble plukket opp av en bil som deretter kjørte av gårde, sier Bakken.

(Saken fortsetter under bildene)

Store skader

Frykter dere at han er skadet?

– Ja det gjør vi. Skadene på kjøretøyene tilsier at det er personskade på motorsyklisten, sier Bakken.

Politiet søker nå etter MC-føreren og bilen han satt seg inn i. Det er uvisst hvorfor han stakk av. De tror det skal ha vært stor hastighet da ulykken inntraff. Fartsgrensa på stedet er 40 km/t.

– Når en fører stikker av fra stedet så er det ekstra interessant for politiet å finne ut av hvorfor han har gjort det. Det har vært mye energi i ulykka og det er store materielle skader. Derfor er det svært viktig for både politi og helsepersonell å få kontakt med MC-føreren, sier Bakken, og fortsetter:

– Selv om han var oppegående og gikk fra stedet så kan han ha fått alvorlige eller livstruende indre skader. Det er derfor vi så gjerne vil få sjekket ham, sier Bakken. Politiet minner også om at han kan tilkalle hjelp fra helsevesen uten at politi blir varslet.

– Politiet søker fremdeles etter MC-fører for å ivareta ham i helsesporet. Dersom MC-fører er skadet kan han trygt henvende seg til helsevesenet uten at politiet blir varslet! opplyser operasjonsleder.

I bilen satt det to personer, de er uskadd. Ulykken har skjedd på Ulefoss i Fabrikkgata.

(Saken fortsetter under bildene)

Vet hvem eier er

Politiet kjenner identiteten på eieren av motorsykkelen. Han får de ikke kontakt med og de mistenker at det var eieren som kjørte motorsykkelen.

– MC-en kom fra en side og bilen fra den andre og så endte det i en frontkollisjon. Nøyaktig hendelsesforløp har vi ikke. Deler fra motorsykkelen lå spredd over et stort område, sier Bakken.

Meldingen kom 20.19.