Haugenes ferdig i Urædd

Artikkelen er over 3 år gammel

PORSGRUNN: Margunn Haugenes er ferdig som hovedtrener i Urædd.

DEL

TA vet at Haugenes har ledet Urædd for siste gang i Toppserien. Det er ventet at klubben sender ut en pressemelding i løpet av onsdag kveld eller torsdag.

Da TA pratet med Haugenes onsdag, hadde hun ikke mye å komme med.

– Jeg kan ikke kommentere dette akkurat nå, sier hun.

Sportslig leder i Urædd, Kim André Forsberg, henviser videre til styreleder Sigurd Juvik angående saken. Det har ikke lyktes å få en kommentar fra sistnevnte.

Forhandler om kompensasjon

Margunn Haugenes tok over som Urædd-trener etter Martin Jøreng før 2015-sesongen. Den tidligere landslagsspilleren førte porsgrunnsklubben til opprykk på første forsøk. Urædd har imidlertid fått et tøft møte med Toppserien. Haugenes og co. har kun plukket ett fattig poeng på de 14 første kampene.

De svake resultatene i Toppserien skal være grunnen til at Urædd ønsker å skifte ut Haugenes. Treneren har kontrakt ut sesongen, og etter det TA erfarer forhandler partene om en kompensasjon.

Det var PD som først omtalte saken onsdag ettermiddag.

Urædd har kun tre poeng opp til Medkila, som innehar kvalikplassen i Toppserien. Dermed er det fortsatt muligheter for å unngå nedrykk. Snøgg-trener Even Vala er en av kandidatene til å ta over Urædd-laget. Varden skrev tidligere i uken at Vala har vært i kontakt med ledelsen i porsgrunnsklubben.

Urædd møter et sammensatt telemarkslag til treningskamp på Kjølnes klokka 19 torsdag. Første toppseriekamp for Urædd i høstsesongen er hjemme mot LSK 20. august.

TA oppdaterer saken.

Artikkeltags