SISTE: Klokken 12.57 melder politiet at en ansatt på stedet der hendelsen har skjedd også har fått mindre skader etter å ha blitt angrepet av den pågrepne mannen. Mannen hadde da et knust glass i hånden. Den ansatte vil bli avhørt av politiet.

Tirsdag formiddag fikk politiet melding om at en mann var knivstukket på Stabbestad. Han ble ikke alvorlig skadet av hendelsen.

Politiet har nå kontroll på en mann som er mistenkt i saken. Politiet har beslaglagt en mindre kniv som kan ha blitt brukt, melder de.

Flere kuttskader

Hendelsen skal ha skjedd i området ved Kragerø Resort. Det per nå ikke kjent hvorvidt de involverte er hotellgjester, dagsturister, hytteeiere eller fastboende i området.

– Knivofferet har flere mindre kuttskader flere steder på kroppen. Han blir fulgt opp av ambulansepersonell på stedet, forteller Johnsrud til KV.

Operasjonslederen opplyser at politiet fikk første melding like før klokka 10.00.

– Det er for tidlig å si noe om foranledningen. Vi jobber nå med å få kontroll og oversikt over hendelsesforløpet, samt avhør av de involverte og eventuelt vitner til hendelsen, sier Johnsrud.

Politibil dundret inn i personbil

I forbindelse med utrykningen til stedet kolliderte en sivil politibil med en annen bil. KV får opplyst av vitner på stedet at politibilen i full utrykning krasjet inn i en personbil i krysset mellom innkjøringen til Kragerø Resort, Stabbestadveien og Panoramaveien.

Både bilfører og ytterligere to passasjerer skal være i god behold.

Bilen fikk seg imidlertid en skikkelig smell og fraktes vekk fra stedet av bilberger.

TA oppdaterer