En mann i begynnelsen av 20-årene mistet livet i en utforkjøring på fylkesvei 40, i Kvelde tirsdag kveld.

Mannen er fra Larvik og var alene i bilen.

Det var klokken 22.10 at nødetatene fikk melding om en utforkjøring på FV40 i Kvelde i Larvik, rett ved grensa til Telemark.

– Han ble erklært død på stedet. Bilen kjørte av veien, gikk rundt og endte ute på et jorde, forteller operasjonsleder Erik Ullhaug Olsen i Sørøst politidistrikt til NTB.

Mannens pårørende er varslet.

Hendelsesforløpet bak ulykken er så langt ikke kjent, men politiets operasjonsleder opplyste at en person satt fastklemt. Da nødetatene kom frem til stedet ble personen hjulpet løs fra kjøretøyet.

En luftambulanse ble sendt mot stedet.

(Artikkelen fortsetter under bildet)

Veien åpnet

Veien forbi ulykkesstedet var stengt i rundt fem timer etter ulykken. Ved 3-tiden natt til onsdag var krimteknikerne fra politiet og Statens vegvesens ulykkesgruppe ferdige med sine undersøkelser på stedet.

Operasjonsleder Roger Aaser forteller til ØP klokken 22:28 at politiet nettopp har kommet fram på stedet, og at en bil ligger på utsiden av veien.

Det er iverksatt førstehjelp, men det er på dette tidspunktet ikke mulig å si noe om hva slags skader ulykken har medført.

– Men det er som sagt trolig alvorlig personskade, så da går helse først. Derfor har vi ikke flere opplysninger her nå, forteller Aaser.

Havnet ute på jorde

ØPs journalist Mads Andersen er på stedet og kan bekrefte at det dreier seg om en alvorlig ulykke. Ambulansehelikopter har landet på stedet, sammen med politibil, ambulanse og brannvesen.

Bilen ligger ute på et jorde med airbager utløst, omtrent 8-9 meter fra veien, opplyser Andersen. Den befinner seg på vestsiden av fylkesveien, og er ifølge ØPs journalist totalskadd.

– Det ser ganske dramatisk ut, forteller Andersen.