Lotte (28) ville overraske følgerne: – Det tok helt av!

VIL NÅ 10 000: Instagramansvarlig Lise Lotte Nyrud håper flere følgere melder seg før helgen. – Jeg har så lyst til å nå 10 000, sier hun.

VIL NÅ 10 000: Instagramansvarlig Lise Lotte Nyrud håper flere følgere melder seg før helgen. – Jeg har så lyst til å nå 10 000, sier hun. Foto:

TELEMARK: Da Lise Lotte Nyrud (28) presenterte en ny konkurranse, tok hundrevis kontakt.

DEL

– Det tok helt av, utbryter Lise Lotte Nyrud (28). Hun er instagramansvarlig for TA, og la nylig ut en konkurranse som følgerne våre virkelig hadde interesse av.

Tidligere har @telemarksavisa hatt mange konkurranser med store og flotte premier som spaopphold, produkter fra lokale aktører og konsertbilletter. Det er alltid mange som vil vinne, men da vi la ut kinobilletter i to omganger denne uken, har vinnerinstinktet virkelig slått inn.

– Tirsdag kom det inn flere kommentarer enn det noen gang har gjort. Det var såpass populært at vi valgte å gi ut flere billetter onsdag, sier Lotte.

Snart 10 000 følgere

TAs intagramprofil blir stadig mer populær. I skrivende øyeblikk har vi 9941 følgere. Altså bare 59 unna 10 000.

– Når vi når 10 000 følgere skal vi gi bort en veldig fin premie, så det er bare å følge med, sier Lotte, som ikke vil røpe gevinsten før tallene er i boks.

I tillegg til konkurranser og julekalender, legger TAs instagramansvarlige ut aktuelle nyhetssaker, nyansettelser og bilder fra leserne.

– Leserne våre er kjempeflinke til å tagge oss i bilder. Vi blir imponerte hver dag over hvor fine bilder de tar og det er veldig gøy å se litt av hverdagen til følgerne våre rundt i Telemark, sier Lotte.

Vinn lunsj med Ove Mellingen

Hun tror Instagram er spesielt viktig for å skape en relasjon mellom avisen og yngre telemarkinger.

– Vi når en yngre målgruppe som kanskje ikke har for vane å sjekke nettsiden vår hver dag. Slik får de med seg stort og smått fra Telemark. Vi ser også at yngre av og til å tipser oss om saker via Instagram. Dette er noe vi oppfordrer flere til å gjøre. Alle meldinger blir lest der, som på Facebook, forsikrer 28-åringen.

I forbindelse med at vi nærmer oss 10 000 følgere har vi nok en konkurranse gående på Instagram i disse dager. Klikk deg inn hvis du vil på tur og bli påspandert lunsj av sjefredaktør Ove Mellingen.

Artikkeltags