Det er bare to månders mellomrom mellom disse bildene

STOR FORANDRING: I løpet av bare to måneder er forvandlingen ekstrem. Line Victoria er nesten litt overrasket selv.

STOR FORANDRING: I løpet av bare to måneder er forvandlingen ekstrem. Line Victoria er nesten litt overrasket selv. Foto:

Artikkelen er over 4 år gammel

PORSGRUNN: Line Voictoria Husby har greid det få andre klarer.

DEL

"Jeg har lyst til å vise dere et bilde som viser en 32 år gammel jente med to måneders mellomrom" skriver Line Victoria Husby på bloggen sin, og poster før/etter-bildet av seg selv der hun sitter foran pc-skjermen hjemme på Sandøya i Porsgrunn.

Forandringen er fantastisk.

- Det er egentlig ikke noe skrytebilde, for man kan ikke måle alt i antall kilo. Jeg har innsett at ikke antall kilo er det vesentlige her, men at helsa kommer frøst. Jeg er ikke blitt noe lykkeligere, for jeg var også veldig happy som "gladfeit", sier Husby, som har humor på det meste.

Men hun legger heller ikke skjul på at hun føler seg mye mer vel i en slankere utgave av seg selv.

Hvordan hun har klart det?

- Jo det er klart at en porsjon viljestyrke må til. Men med de rette verktøyene er jo i prinsippet alt mulig. Jeg skal ikke sitte her å si at det har vært enkelt hver eneste dag, men definitivt enklere enn jeg trodde. Jeg har trent som normalt tre til fem ganger i uken, mest spinning. Og så har jeg jo selvsagt endret kosten radikalt. Jeg måtte ha hjelp til å snu uvanene mine, og der har Livea-gjengen og alle de oppmuntrende menneskene på Nr1fitness i Langesund vært uunværlige og helt suverene, forteller Husby.

Ved å være så åpen på blogg og sosiale medier med livstilsendringen sin, har hun mottatt heiarop fra sidelinjen både fra kjente og ukjente.

- På Rema1000 på Stathelle har jeg fått heiarop når jeg går ut av butikken med en pose sunne matvarer, noe jeg sjelden gjorde før. Og min direktør på Skjærgården hotell har jublet når jeg har levert inn reiseregningene mine, der jeg har stått i null for matutgifter på tjenestereise de siste to månedene, humrer bloggeren.

Hennes forlovede Torben har også gtt ned.

- Men det har vel vært en slags medlidenhetsvekttap, fastslår Husby.

- Gjengen jeg går på kurs med er en enorm støtte, og jeg har fått venner gjennom et felles mål om å endre en livsstil. Det er hardt å ta fatt på jobben alene, og støtten i gruppen er gull verdt. Dessuten er det veldig positivt å ha en veileder som virkelig kan sine saker til fingerspissene, det er ikke en eneste utfordring jeg har kunnet komme med - og hun ikke har hatt en løsning på det.

Målet videre er å fortsette.

- Det er viktig for meg å påpeke at jeg var like lykkelig på «før»-bildet som jeg er nå, men bare i en litt mindre og sunnere utgave av meg selv. Og nå kommer sikkert brudekjolen til å sitte som et skudd når jeg gifter meg i juni!

Les også: Du vil ikke tro hvor mange som har sett Lines vitsevideo!

Artikkeltags