Les nattens hendelser - dette skjedde mens du sov

Artikkelen er over 1 år gammel

TELEMARK: Her kan du lese hva politiet har kunnet melde om av hendelser fra natten.

DEL

Kvinne rygget ned av bil

Klokken 05.15, onsdag morgen, fikk nødetatene melding om en trafikkulykke på Moflatvegen i Skien. En bil hadde rygget på en person, men vedkommende skal ikke ha blitt alvorlig skadet.

Nødetatene dro ut til stedet for å sjekke situasjonen, og politiets operasjonsleder melder at kvinnen som ble påkjørt trolig har fått et beinbrudd. Hun ble kjørt til sykehus.

Punkterte – ble tatt for ruskjøring

Klokken 03.10 kom politiet over en bil som sto med nødblinken på langs Sauheradvegen på Ulefoss. Bilen hadde punktert og sjåføren virket påvirket av narkotika.

Føreren ble tatt med for å avlegge blodprøve og vedkommende anmeldes for kjøring i påvirket tilstand.

Tatt for skadeverk

En mann i 20-årene ble tatt med til arresten etter å ha utført skadeverk på lokalene til sparebankens lokaler på Landmannstorget i Skien.

Politiets operasjonsleder opplyser at den samme mannen hadde vært et uromoment i området tidligere på natten også. Han vil bli anmeldt for skadeverket.

Fant narkotika i bilen

Klokken 00.05 ble en mann fra Grenland stoppet av en patrulje i Porsgrunn. Mannen var mistenkt for kjøring i ruspåvirket tilstand, og han ble også anmeldt for ikke å ha gyldig førerkort. Da politiet tok bilen i nærmere øyesyn fant de også noe narkotika.

Artikkeltags