- Vi fikk se hvor gode et godt europeisk lag er

Av
Artikkelen er over 5 år gammel

LA MANGA/SKIEN: Odd skal møte europeisk motstand den kommende sesongen.

DEL

Med en bronsemedalje i bagasjen fra fjorårets sesong, venter det nå spill i Europa League for Odd den kommende sesongen. Telemarkingene er for tiden på treningsleir på La Manga, og der fikk de en smakebit på den motstanden lagene i Europa har å by på. 

- EN FLOTT REFERANSE FOR OSS

Tirsdag kveld var det duket for treningskamp mot Dinamo Zagreb fra Kroatia, et lag som er rangert av UEFA som det 69. beste klubblaget i Europa. Kampen gikk i kroatenes favør, og Odd måtte se seg slått 4-0.

Les saken: Odd tapte 4-0 

På tross av tapet sitter trener Dag Eilev Fagermo igjen med mye han tar med seg videre.

- Vi får se hvor gode et godt europeisk lag er, og det er en flott referanse for norsk fotball, og ikke minst for oss. Jeg ville gjerne spille denne kampen siden vi selv skal spille i Europa, sier Fagermo til TA etter tirsdagens kamp.

Han gir følgende oppsummering av kampbildet; 

- Jeg ser at vi er bra i perioder, men at vi også i perioder blir spilt ut.

- SPENNENDE

Finnen Roope Riski, som for tiden prøvespiller for Odd, startet på kanten og spilte hele kampen ut. Foreløpig er det for tidlig for Fagermo å gi en god dom over finnens kvaliteter. 

- Jeg synes han er spennende, men når vi møter et så godt lag så får vi ikke sett han så mye som vi sannsynligvis ville gjort mot et lag som er på nivå med det vi møter i Norge, sier Fagermo.

Artikkeltags