Narnia – Løven, Heksen og Garderobeskapet

IBSENHUSET 27. APRIL

Telemark Barne- og Ungdomsteater presenterer musikkteaterstykket Narnia – Løven, Heksen og Garderobeskapet. 

De fire søsknene Peter, Susan, Edmund og Lucy Pevensie bor i England under 2.verdenskrig. De blir evakuert til professor Kirkes landsted for å unngå blitzen over London. En regnværsdag bestemmer barna seg for å leke gjemsel og Lucy, den yngste, gjemmer seg i et stort klesskap. Når hun går dypere inn i skapet oppdager hun at hun er kommet til en snødekket skog. Dette viser seg å være det magiske riket Narnia – et sted der enhjørninger, kentaurer, fauner og andre fantastiske skapninger en gang levde side om side.

Nå har den onde heksa Hvit kastet evig vinter over det fortapte landet og de fire søsknene møter et rike i nød, styrt av onde makter. Heksa gjør hva hun kan for å tiltrekke seg støttespillere og søskenflokken blir splittet da den yngste broren Edmund gir etter for Heksas trolldom.
Lucy, Peter og Susan blir med dette dratt inn i en storstilt kamp for å redde Edmund og befri Narnia fra Heksa Hvits onde makt. Med hjelp fra Narnias magiske skapninger, de av dem som ikke har overgitt seg til heksas onde makt, går søsknene til kamp i håp om å gjenopplive Narnia, som hypnotisk sover en evig vinternatt.

Arrangør: Telemark Barne- og Ungdomsteater

Gå til oversikten

LØRDAG 27. APRIL KL. 13.00/16.00/17.00

Ordinær pris: fra 200,- til 255,-
Tilbud med TA-kort: fra 160,- til 205,-

Kjøp billetter her

Billetter fåes også kjøpt på Ibsenhuset ved fremvisning av TA-kort.

Send SMS «TAKORT» til 2005