Marit Voldsæter: Null i biologi

IBSENHUSET 1. FEBRUAR

Hun går fra suksess til suksess med forestillinger som «Kvinner på Randen», «Med ræven i fatle», «Drit i å danse!» og «Rett fra skrumpleveren». Nå er Marit Voldsæter igjen klar med herlig humor med det nye showet «Null i biologi».

Publikumsuksesser
Etter en formidabel suksess med forestillinger, turnéer, egne TV-serier på NRK og flere utmerkelser var «Kvinner På Randen» historie høsten 2005.
Tilbake stod Marit Voldsæter fjellstøtt på egne ben, noe hun viste med den kritikerroste forestillingen «Med ræven i fatle!» som gikk sin seiersgang over det ganske land, som også ble premiert med Komipriser, heder og ære i 2007.
Etter kritiker- og publikumssuksessene «Drit i å danse!», «Med ræven i fatle» og «Rett fra skrumpleveren» er det nå showet «Null i biologi» som gjelder!

Null i biologi
Med sine presise rolletolkninger, årelange sceneerfaringer og publikumstekke, vinner Marit publikum hver gang hun tar scenen. At dette er underholdning av ypperste merke hersker det ingen tvil om. Har du ikke opplevd denne hysterisk morsomme bergenseren er det på høy tid nå. Og for all del – se opp for kommende krumspring fra denne allsidige komikeren.

Gå til oversikten

FREDAG 1. FEBRUAR KL. 19.00

Ordinær pris: 495,-
Pris med TA-kort: 420,-

Kjøp billetter her

Billetter fåes også kjøpt på Ibsenhuset ved fremvisning av TA-kort.

Send SMS «TAKORT» til 2005