Grenland Allstars: Bluesnight

SØNDAG 30. DESEMBER || Grenland Allstars og ”Bluesnight” i Ibsenhuset på lille nyttårsaften har for lengst blitt en tradisjon for mange. I ni år på rad har kremen av musikere fra Grenland skapt god stemning og atmosfære i Ibsenhuset på lille nyttårsaften – så også i år.

Grenland Allstars og ”Bluesnight” i Ibsenhuset på lille nyttårsaften har for lengst blitt en tradisjon for mange. I ni år på rad har kremen av musikere fra Grenland skapt god stemning og atmosfære i Ibsenhuset på lille nyttårsaften – så også i år.

Bandet leverer og pressen applauderer

Like sikkert som at bandet leverer, like sikkert er det at lokalpressen uttrykker det publikum får oppleve, nemlig begeistring og sterke ønsker om at konserttradisjonen må fortsette.

Perfekt forberedelse til nyttårsfeiringen

Grenland Allstars med sine dyktige solister under ledelse av Jon ”Rev. John” Ultvedt på piano og Hammond B3, byr igjen på gammel og ny blues- og soulmusikk, samt smektende ballader. Grenlands beste musikere er med å løfte kvelden til en uforglemmelig og swingende aften som den perfekte forberedelse til nyttårsfeiringen.

Grenland Allstars vil i år igjen garantert sørge for at det blir topp stemning i Ibsenhuset på lille nyttårsaften!

Ibsenhusets Peer Gynt-sal og foajé. 
Småbord og langbord (kun sitteplasser) og servering fra disk. 
NB! Dørene åpnes kl. 18.30.

Gå til oversikten

SØNDAG 30. DESEMBER KL. 19.30

Ordinær pris: 360,-
Pris med TA-kort: 300,-

Kjøp billetter her

KODE: TAKORT2018

Billetter fåes også kjøpt på Ibsenhuset ved fremvisning av TA-kort.

Maks to billetter per abonnent.

Send SMS «TAKORT» til 2005